İzleyiciler

6 Nisan 2012 Cuma

Eczanemizde.com Alışverişim

Eczanemizde.com'u daha önce birçok blogda okumuştum. Herkesin ne kadar memnun kaldığından az çok haberdardım. Özellikle Sally Hansen merakım beni dosdoğru eczanemizde.com'a sürükledi :)

Sally Hansen ojelerimin isimleri ''ışıltılı mor'' ve ''bebek pembe''. Güneş ürünlerini aslında yılın her zamanı kullanmamız gerek fakat kendileri yaz yaklaştıkça geliyor benim aklıma malesef:( Sanırım birçoğumuz böyleyiz:) Hadi hadi itiraf edinn:p Vichy'nin yeni ürünüyle tanışmak istedim! Aynı ürünün spf 50 formu da mevcut. Bilginize. 



Siparişimi tamamladıktan yarım saat sonra ürünün kargoya verildiğine dair bilgi ulaştı mail adresime. Aras Kargo o gün değil ertesi gün çıkardı kargomu yola :( O gün çıkarmış olsaydı 24 saati bile bulmadan kargom elimde olacaktı! :) Bir sonraki gün güzel bir kutu içerisinde geldi ürünler elime. Paketi alıp direkt okula gitmiştim, sınavım vardı. Sınav çıkışı beklerken açayım bakayım şu ojelerin renklerine dedim. Allah allah yanlış paket mi geldi acaba bana diye düşünmedim değil :)) Çünkü paketin içinden siparişimde olmayan ve çıktıkça çıkan ekstra ürünler de vardı! :))


Beklediklerimden ziyade sürpriz olan sample'lar daha çok sevindirdi beni:) Sürpriz sonuçta, kim sevinmez ki!

Eczanemizde.com'da daha birçok marka mevcut. Özellikle şu sıralar güneş ürünlerinde güzel fırsatlar var. 
Hızlarına, ilgilerine hayran kaldığım eczanemizde.com'dan bundan sonra sık sık alışveriş yapacak gibiyim. Allah kredi kartı borcumu ödeyen abiciime bol bol davalar versin, paralar kazandırsın. :P:P:P Amiiin!

2 yorum:

Herseydenbirtutam dedi ki...

güle güle kullan tatlım.
Ben de 50 faktörlüğünü aldım yeni.

justuntitled dedi ki...

Sen de güle güle kullan bebeğim :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...