İzleyiciler

28 Ekim 2011 Cuma

Saçımı boyadım.

Saçlarım uzun zamandır eciş bücüş bi haldeydi. Kahve desen değil,kızıl desen hiç değil. Soluk, cansız, rengarenk bi haldeydi kısacası. Kızılın çıkmasını bekliyodum aslında. Kızıl tam anlamıyla saçımdan gitsin, doğal bi kahveyle yoluma devam edeyim diyodum ama daha fazla bekleyemedim. Yani yine kızıl oldum.


Koleston-Kor ateşi kızılı.

Mutluyum.:)

24 yorum:

Unknown dedi ki...

yoksa biz doppelganger mıyızz? benim de saçım arada kalmış bir şeydi bıktım kızıldan çikolata kahve yapacağım diyordum ki bugün saçımı boyadım kızıla haha :DD koleston köpükle.

justuntitled dedi ki...

Sen hangi tona boyadın? Evet tıpkısının aynısıyız :D sanırım bütün kızılcılar hayatlarının bi döneminde ''bu son defa kızıla boyayışım! aksın gitsin, kahve olucam'' demiştir:) ben de köpük boyayı denemek istemiştim ama satıcı adam yetmez senin saçına dedi:( 3tel saçım var halbuki.

Ferhat Bayram dedi ki...

ben dogaligi sevdigim icin bisi diyemiycem :/

justuntitled dedi ki...

Bi kere kızıla boyayınca artık doğal olmak için elden hiç bi şey gelmiyo Ferhat:) Sen sen ol saçlarını kızıla boyayan bi kıza doğal daha iyiydi deme...:P

Junkhead dedi ki...

Ayyy bayıldım rengine ,saçlarına da !!! Süper olmuuuş yahu ;) Ben de 1 ay önce kızıla boyama girişiminde bulundum ,önce saç rengimi açacaktım,sırf onun için toz kırmızı açıcı aldım ama sonuç yine hüsran oldu . Şuan 2 renkli bir saçım var ühühühüü :/ 1-2 güne son aldığım boyayla tekrar boyayacağım bakalım ...

justuntitled dedi ki...

Ayy öncelikle çok teşekkür ederim:) Evet ben de senin yeni saçını biliyorum:( Bence kuaföre git bu seferlik. ''Ne yaparsan yap,olmuyor bazen...'' bla bla bla... Yazık günah saçlarımıza:) Ben hiç kuaföre boyatmadım ama çok işlemden de geçirmedim saçımı öyle. Zaten dokunsan kopuyolar hemen. Bence sen bu seferlik kuaföre git de hallet. Kızılın üstüne bile tutmuyo çünkü kızıl boya bazen biliyosun :(

MiskinKek dedi ki...

boyanın ismini hakkını vermişsin, koleston sana telif hakkı ödesin hatta :D çok yakışmış

Junkhead dedi ki...

Canımcım doğru diyorsun ama ben sevmiyorum işte kuaförlerle hiç aram yoktur :) Yani zamanında saçımı kendim kestiğim de oldu . O açıcıya güvenmiştim ama şansım yaver gitmedi :D Hem açıcı yaptım hem boya yaptım, o yüzden saçımı daha fazla yıpratmamak için kuaföre gidip kızıla boyatamam mecbur :/ Çünkü tekrar açıp da boyanması lazım. Zaten azıcık saçım var :(

justuntitled dedi ki...

Ay ay teşekkür ederim:)) Yüzümü göstermeden ne de güzel iltifatlar duyuyorum böyle::) Koleston duymuyo ki sesimi güzelim. Senede 2 boya gönderse ben süper reklam yaparım oysa ki:P

justuntitled dedi ki...

Junkhead, aynen canım o kadar bunalıyorum ki kuaför ortamında! Kokoş kokoş kadınlar bi yandan, ağız eğerek konuşan herifler bi yandan:D Evde otur boya 15 liraya oh mis :) Ben bi kere kızılın üstüne kızıl boyamıştım saçımın ucu bildiğin siyah olmuştu o yuzden korktum senin durumundan :( Seninki de yarı tutmuş yarı tutmamıs çünkü. Kuaförler eykkk üykkk konusurlar ama işlerini de becerirler vesselam :P

Rengarenk Daphne dedi ki...

canım ya ne canlı bir kızıl yüzüne çok yakışmış demek isterdim ama eminim hakkını vermişsindir:))

justuntitled dedi ki...

Daphne'cim, yüzümü gösteremiyorum blogda ama çevremdekiler seviyolar kızıl olmamı :) Ben de mutluyum kızılla, aramız senelerdir iyi :) Çok teşekkür ederim ayrıca :))

Unknown dedi ki...

kızıl büyüyle boyadım ben de :D köpük boya normal boyalardan bayağı bir fazla oluyormuş bugün bunu gördüm. benim saçım şimdi oldukça kısa çenenin biraz altında ve gür ama yarısını attım boyanın. önceden uzundu 2-3 kutu boya kullanıyordum neredeyse. saçların çook uzun değilse yeter büyük ihtimalle.

justuntitled dedi ki...

Voaaav kızıl büyü:) Hiç denemediğim için riske atmak istemedim ama 2 kutu boyayı zar zor yetiriyorum. Belime kadar uzuyo saçım ama gür değil ne yazık ki. Bi de 2 tane tonu vardı kızılın köpük boyada... Ben bildiğim yoldan şaşmayayım dedim ama mutlaka köpük boyayı da deneyeceğim:)

Unknown dedi ki...

evet biraz renk seçeneği artsa süper olur. hımm o zaman zor yetebilir. uzun saçlı bir arkadaşım boyadı arttı bile demişti ama bilemedim :)

justuntitled dedi ki...

Uzun ama incecik benim saçım, yeter bence. bidahaki seferde denicem!:)

Adsız dedi ki...

benimkilerde kizildi ama kizil saca bakim cok zor ya, saclari yikadikca hep aciliyordu saclar, 1 ay sonra kizil gibi durmadi :(

justuntitled dedi ki...

Evet canım yaklaşık 5 senedir ben kızıla boyuyorum saçımı. Mümkünü yok yani kızılı saçta tutmanın:) Soluklaşınca da verdiği görüntüye alıstım ama artık ben, rahatsız etmiyo beni:) Kızılı seven, akmasına katlanır :P

sevda s. dedi ki...

Kızılın tonu çok güzelmiş, çok beğendim. Ama saçlarınında güzelmiş dalgalı dalgalı hoş görünüyor.
Ben,m saçım kalın telli gür ve uzun. Normalde 2 kutu boya zar zor yetiyor ama köpük boya fazla bile geldi ilk defa denedim geçenlerde. Ve çok pratik ama sanırım diğer boyalar kadar kalıcı değil hemen aktı beyazlarım çıktı, tabi beyazların yoksa şanslısın :)

justuntitled dedi ki...

Saçlarım aslında dümdüz benim burda maşa yapmıştım, keşke böyle olsa:(
Benim saçlar da gayet ince yapıda yaa bana da yeter bence köpük boya. Beyazlarım yok benim çok şükür ama hemen akıp gidiyosa klasik tüp boyaya devam derim:)

Samantha dedi ki...

Konu biraz eski aslında ama unutulacak bişey değil soracağım. Bu rengi boyadıktan sonra saçınızı yıkamadan önce ne kadar beklediniz acaba. Az bekletince bazı boyalar güzel tutmuyor çok bekletincede koyu oluyor. Siz ne kadar bekletiyorsunuz ?

justuntitled dedi ki...

Her zaman boyanın üzerindeki ibareye uygun şekilde 35-40 dakika bekletiyorum. :)

Adsız dedi ki...

bende saçımı bu tondaki kızıl yapmak için araştırma yapıyordumki seninkini gördüm :) bakımını nasıl yapıyorsun memnunmusun akıyormu çok ?

justuntitled dedi ki...

Sanırım saçımın orijinal olduğu son günden beri hep kızıla boyadığım için artık renk korumada sıkıntı yaşamıyorum. Özel bir bakım yapmıyorum saçıma. Kızıl boya her zaman akıyor. Renk solması durumunu pek sıkıntı etmeden 3 ayda bir yeniliyorum boyamı.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...