İzleyiciler

26 Mayıs 2012 Cumartesi

Kozmotrend Alışverişim

Merhaba,

Benim gibi ufak şehirlerde yaşayanlar bilirler. Watsons, Gratis, Rossman gibi mağazalar zaten bulunmaz böyle şehirlerde. Birkaç ufak kozmetik mağazası vardır mağaza demeye bin şahit isteyen :) Minik minik dükkancıklar işte. Aradığınız on parça şeyden en fazla üçünü bulabilirsiniz oralarda da, o da dediğim gibi "en fazla". Malesef ufak şehirlerin kaderi böyle. Belli markalar harici olanları bulmak neredeyse imkansız. 

İnternet alışverişi tam da bu noktada devreye giriyor işte :) Bulunamayanlar hooop sepete atılıyor. Birkaç gün içerisinde de çekmecelere özenle yerleştiriliyor. Tabii bu noktada önemli olan bir husus daha var. Güvenilir mi? Ürünler orijinal mi? Son kullanma tarihlerinde bir problem olabilir mi? Kredi kartımın güvenlik koduna kadar belirtiyorum acaba bir sorun olur mu? Gibi sorular sorular sorular... 



Birkaç blogda Kozmotrend alışveriş deneyimleri yazısı okudum, ben de bir deneyim yaşamak istedim sonuç olarak. Mail adresime gelen 50 tl lik hediye çeki de benim için süper bir fırsata dönüştü! :) 

Satın aldığım ürünlerin fiyatlarını pek bilmiyorum ama sanırım sitedeki fiyatlarla aşağı yukarı aynı. Ama kampanya dahilindeki ürünlerden satın almak isterseniz epey kara geçeceğiniz şeyler de yok değil.



Alışverişimin tutarı 55 tl civarı bir şeydi. 50 tl lik hediye çekimi kullanıp geriye kalan 5 lirayı da kapıda ödeme seçeneğini işaretleyerek siparişimi tamamladım. Siparişim ertesi gün kargoya verildi. Bir sonraki gün de kapımdaydı. Kargo elemanı geldiğinde 5 lirayı hazırlamış bekliyordum. Fakat Kozmotrend o 5 lirayı da bana ödetmeyerek cömertliğini bir kez daha gözümde tescilleyen bir isim oldu! :)

Paketlemenin ne kadar özenli olduğunu malesef fotoğraflayamadım. Evden çıkmak üzereydim ve hemen ürünlere göz atmak istedim. Bu yüzden haşince her şeyi kurcalayıp dağıttım. :)) Şunu belirteyim ki paketleme son derece güvenilir ve özenliydi. Ürünler tek tek paketlenmişti. Ürünlerin paketini çıkarmadığımız takdirde ürün değişimi yapabiliyormuşuz ayrıca, bunu da öğrenmiş oldum.



Kısacası benim için oldukça hızlı ve güvenli bir alışveriş oldu. Arayıp da bulamadığım Maybelline One By One maskaram bittiğinde muhtemelen yine soluğu Kozmotrend.com'da alacağım :) (Buradan da one by one'ı ne kadar beğendiğimi anlamış olabilirsiniz:P ) 


 Kozmotrend'i Tercih Etmeniz İçin 7 Neden


  • Dünyaca ünlü markalar ve bol çeşit
  • Siparişlerin %99'unda aynı gün kargo
  • Kredi kartıyla, banka havalesiyle, kapıda ya da PayPal ile ödeme
  • 7/24 müşteri hizmetleri
  • Orijinal ürün ve geri iade garantisi
  • Alışveriş yaptıkça ve arkadaşlarını getirdikçe indirim kazanma imkanı
  • Güncel ve çok avantajlı fırsatlar


***

2 yorum:

EZGİ dedi ki...

Güle güle kullan tatlım.Ben de aynı dertten müzdaribim maalesef bu yüzden bu tarz siteler kurtarıcılarımız oluyor. Küçük şehrin derdi büyük :)
50 TL hediye çeki üye olan herkese mi geliyor ?

justuntitled dedi ki...

Tesekkur ederim canım :) Hediye çeki de blogger olduğum için bu arada.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...