İzleyiciler

29 Eylül 2011 Perşembe

Gece Gece Nerden Geldi Bu Çığlıklar?

Şu an fena şekilde titriyorum korkudan. Az önce korkunç şekilde çığlık sesleri duydum. 5 dakika kadar sürdü. Bi sürü köpek havlaması eşliğinde. Köpek kavgasıdır filan diye düşündüm. Köpek sesini çığlık gibi algılamış olabilirim gece gece diye düşündüm. Ama sonra köpekler susunca bi insanın ''ay ay ayy gittii yaaa gittiiii'' diye ağlamasını duyunca fena halde korktum. Sonra ses kesildi. Gecenin 1 buçuğu saat. aşırı derecede korkuyorumm. .Tarif dahi edemiyorum. Hala zangır zangır titriyorum. Allah'ım inşallah birilerine bi şey olmamıştır televizyon sesi filandır. Televizyon sesi filan olmadığından eminim ama belki bu gecelik kulaklarım bozuktur. Off umarım öyledir yoksa korkudan ve üzüntüden her an ağlamaya başlayıp sabaha kadar devam edebilirimm :S

12 yorum:

senkimsegibidegilsin dedi ki...

ben de fotoğrafı görünce korktum o ne öyle yahu:)
geçmiş olsun bu arada, garip bi durum.

justuntitled dedi ki...

Niye ya ne güzel dişleri,gözleri var fotoğraftaki hatunun:P
Off bilemiyorumm garip ki ne garip bi durum. Fena oldum :(

tubiss dedi ki...

bende fotoğraftan korktum yahu :S
balkonum kapalı benim dışarının seslerini çok duymuyorum Allah'tan zaten geceleri korkudan uyumam genelde şuan yaşadıklarını hissedebiliyorum

justuntitled dedi ki...

Ben korkmam ortada bi sebep olmadıkça ama o bi insansa ya da hayvansa bilemiyorum ne olduğunu o canlıya nolduğunu çok merak ediyorum :( Korkudan ziyade üzüntü :( Fotoğraf sadece photoshop yahu nesinden korkuyosunuzz:))

Dolap Perisi dedi ki...

Pff umarım birine bir şey olmamıştır :(

justuntitled dedi ki...

Umarım:(

Adsız dedi ki...

hayırdır yaa ne sesidir ki acabaa :S:S

justuntitled dedi ki...

Bilemedim valla annem sabah şu arka apartmanda cenaze vardı dedi. Biri öldü ona ağlaşanların çığlıklarına köpekler havladı sanırım. Ama çok tuhaftı... Bilemiyorum.

Adsız dedi ki...

Şu fotoğraf rüyama girecek :/

justuntitled dedi ki...

Herkes fotoğraftan korktuu huhuuu yazdıklarım daha korkunç yaa fotoğraf gerçek değil ama yazdıklarım gerçek O.o yoksa sadece fotoğraflara bakıp geçiyo musunuz hıııh!

Adsız dedi ki...

Şu fotoğraf rüyama yazdıklarınla birlikte girecek ama :P Şimdi oldu mu? :D

justuntitled dedi ki...

Oldu tabii şimdi aldın gönlümüüü :))))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...