İzleyiciler

19 Haziran 2012 Salı

Amaçsız.







Şu yazıyı amaçsızca yazıyorum. Aklımda tek bir fikir bile yok ne yazacağıma dair. Sadece elim yeni kayıt butonuna gitti,, bakalım cicili bicili ojeler, rujlar olmadan da bir şeyler yapabilecek miyim dedim. Fotoğrafları süslemesi kolay tabii... 







Sanırım şu an biraz can sıkıntısı yaşıyorum. Gereksiz sıkıntılar değil tabii bunlar. Boşuna of puf edecek keyfî sıkıntılar yaratacak bir karakterim yok. Ya da bana da öyle geliyor olabilir. Bilmiyorum.






Bu arada bu "bilmiyorum" deyişime çok takık olan birisi vardı. Her bilmiyorum dediğimde suratı düşerdi. Ben de sık sık bir şeyleri hep bilemez oluyordum herhalde. Bak şimdi yine bilemedim...










Geceleri pencereyi açıp bütün ışıkları kapatıp pencerenin dibine oturup o şekilde bir saat geçiriyorum şu son günlerde. Dışarıdan tek tük sarhoş sesleri geliyor. Başka çıt bile çıkmıyor. O şekilde oturmaktan hiç sıkılmıyorum. Neyim var bilmiyorum. Bakın yine "bilmiyorum"... 








Bi mucize olsa kpss'den yana... Atansam... Hayali bile bu kadar uzak olmasa keşke.











Çok param olsa, hesaplayarak almasam bi şeyleri. Birini alınca diğerinden vazgeçmek zorunda kalmasam. Harçlıkla değil de kendi kazandığımla yaşasam.










* Tam şu anda içtiğim kolanın içinde minicik toz kadar böceğimsi bir şey gördüm. Tam girecek yeri bulmuşş! Devreleri tam anlamıyla yaktım şu anda! Bu olmamalıydıııııı!!! :((







Bu arada ben fotoğrafsız yazı yazma özürlüyüm. 
Bu kadar depresif başladığım bir yazıyı rengarenk bezedim, çok ciddiye alanım olur çoook! :D 

11 yorum:

AkıllıBiDeli dedi ki...

ne mezunusun çok merak ettim :d

özi dedi ki...

Mezun olunca böyle durumlar hep yaşanır canım,kaçınılmazdır.O sebeple neyin olduğunu bil :) MEzun sendromu yaşıyorsun :D Herşey ama herşey en güzel şekilde hallolacak hayatında,çünkü şükret ki bu halinle geçindirmek zorunda olduğun bir aile yok..Karnın tok,sırtın pek.Ve yine şükret ki KPSS'ye dair bir umudun var...Bunlar bile silkelenmen için bulunmaz nimetler...Benim böcem şimdi çoktaaaan neşelenmiştir bile...Hayat somurtmak için çok kısa,hele de "bilmemek" için... :))

Bu arada çok bilmişlik ettim de ben de herşeye cevaptır "bilmiyorum" :D

Artemis-Tanrica dedi ki...

Sana akıl verıcek son kısıyım bılıyorum ama bır sey dıkkatımı cektı.. Hep elınde olmayan seylerı kafaya takmıssın su an olmaz bılıyorsun ama dusunceden kurtulamamıssın gibi..
Odanda bır saat karanlıkta oturup ne düşündüğüne dikkat et.. Hep kötü seni üzen ve senın müdahalen dışındakı şeyleri mi düşünüyorsun..
O zaman kendıne bir sans ver.. Işıgı ac yarın şunu yapım de sevdığın bir seyi sec.. Ne bılım gıt oje al bıze goster .).) Dondurma ye yap bir seyler..
Bizi bin kez kıran arkadaslarımıza kaç kez sans verdik?
Ya erkekler onlara kaç kez son şans adıyla son olmayan şanslar verdik?
Şimdi neden sen kendine şans vermeyesin ki.. Kendine şans ve mutlu olmayı iste.. Öylece oturup kötü seyleri düşünme en basiti kalk oje sür göster bize .).)

Benimki küçük bir öneri umarım işe yarar..

Bir Minik Bir Minnoş dedi ki...

Heh ! Sıkıntını bulduk :) ' Bi mucize olsa kpss'den yana... Atansam... Hayali bile bu kadar uzak olmasa keşke. '

Ülkemiz şartlarında zor bir şey ama aslında olması gerek bir istek seninki .. Ve inan çoğu insan ki ben dahil hesap-kitap ile alıyoruz herşeyi , birşey için çoğu şeyden vazgeçiyoruz .. Sende ailenle yaşadığın için en azından fatura - kira ikilisi derdi yoktur :) Şükret..
Standartlar altında bir ücrette hayatımı sürdürmek adına devam eden yaşam kavgamdan selamlar canım , çok öpüyorum ..

Uzun ince kıvırcık dedi ki...

Görsellik iyidir canım :)of off senin bloguna her girdiğimde sağdaki kpss gününü gösteren gadget beni deli ediyor :D hayırlısı artık! öpücük!

justuntitled dedi ki...

akıllı bi deli, türkçe öğretmenliği :(

özinin makyaj böcesi, di mi tatlım ya okulu hiç sevmiyodum hatta derslere filan da gittiğim yoktu ama yine de bi sığınaktı bana. boşluğa düştüm. biz "bilmiyorum"a devam edelim boşver :)

artemis-tanrıça, niye son kişi olasın. yorumunu okuyup gülümsedim en azından, hiç de son kişi olamazsın :)) ojelerden de bunaldım tatlım çok monotonlaştı onlar da :p bi silkelenmem lazım dediğin gibi, bakalım...

rimelli kız, evet temel sıkıntım o sanırım. diğerleri de onun etrafında şekilleniyo. para sıkıntım yok çok şükür annem babam harçlık vermeye dünden razı :)) yaşam kavgana selamlar tatlım :(

uzunincekıvırcık, oyyyy onu kaldırcam da her seferinde vicdanımı unutmamak için kaldırmayayım bosver diyorum :D opucuuuk!

Adsız dedi ki...

olur böyle bazen :)

guzelliknehri dedi ki...

Canım mezun olduktan sonra ister istemez işe girme çabası, aldığın eğitimin karşılığını görme isteği başlıyor. Hiç merak etme hepsi olur, işine de girersin, kendi paranı da kazanırsın, dilediğin gibi de harcarsın. Önemli olan bütün bunlar sırasıyla ve zamanla gerçekleşirken sağlığından bir şeyler yitirmemek. Sinirlerini yıpratmamaya çalış olur mu hayırlısıyla isteklerinin gerçekleşmesini dile ve gerekeni yaptığına da inan, kendine yüklenme. Dilerim gönlündeki her şey beklediğinden de güzel ve çabuk bir şekilde gerçekleşir. Sen hep gelecekten iyi, güzel şeyler bekle :)

Unknown dedi ki...

Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum canım ya bölümümüz bile aynıymış,zaman yaklaştıkça daha çok strese giriyor insan,seni çok iyi anlıyorum.Ama hep iyi düşün iyi olur derler ya,ben de öyle yapıyorum.'Kendini gerçekleştiren kehanet' diye bir şey var biliyorsun:)O yüzden çalış,çabala ama asla ümitsizliğe kapılma.Öpüldün:)

Ebru dedi ki...

Şu yazın o kadar çok kişinin duygularına tercüman oldu ki en azından kimsenin olmadıysa benim oldu :) sana burdan bir demet teşekkür yoluyorum bu yazıyı yazıp da bu yorumları okumama sebep olduğun için. Sıkıntılarının en yakın zamanda geçmesi dileğiyle...

justuntitled dedi ki...

ab-ı hayat, olmasa keşke ama oluyor işte :)

güzellik nehri, ne moral verici bi yorumdur bu böyle. sağol, iyi ki varsın :)

güşi, hayıııır kendini gerçekleştiren kehanete yer yok hayatımızda! :) ha bu öğrenilmiş çaresizliğin sonu da oraya varıyo ama yok yok olmayacak öyle ı ıh :)

hayali, yalnız olmadığım için sevindim diyeceğim ama keşke mutlu olup da aynı duyguları yaşasak değil mi?:) Aynı güzel dilekler de benden sana olsun canım...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...