İzleyiciler

20 Haziran 2012 Çarşamba

Flormar Supermatte M108

Flormar M108'in içine 5-6 damla opak beyaz oje damlattım. Açıkçası M108'in ilk halini hiç sevmiyordum. Böyle benim için daha sürülesi bir renk çıktı ortaya. Pudra rengi :)


Tırnaklarım seviye atladı, artık sarı değil turuncu oldular. O yüzden rakı beyazı oje sürmek benim için mazide kaldı. Bazen canım açık tonlar şeffaf ojeler sürmek istiyor ama sırf o turunculuğu kapatamadığım için vazgeçiyorum. Flormar M108'in rengini biraz açarak bu zamanlar için biçilmiş kaftan haline getirdim diye düşünüyorum :p 


Kahve tonlu ojeleri hiçbir zaman sevmedim, sevemedim. Bu rengi de seveceğimi hiç düşünmüyordum ama çok kibar durdu. Garip bir şekilde çok beğendim. 


12 yorum:

özi dedi ki...

tatlım tırnağın rengini açan ojeler var,ayrıca anında beyazlık sağlayan ojeler de var sanırım,bi denesen..Ayrıca renk muhteşemmmmm!Tü tü maşallah benim böceme :))

Adsız dedi ki...

Cnm tırnakların sarardıysa benim tavsiyem gece yatmadan önce bir dilim limon bir iki damla zeytin yağını temiz tırnaklarına sür ve bir iki hafta mümkünse oje sürme sabah akşam da limonu sür iyi gelecek.

melike dedi ki...

çok yakışmış

justuntitled dedi ki...

özi, kat ojeleri kullansam sanırım bu kadar sararma yaşamam ama üşengeçlik işte :(( öneri için sağol, muck böcem!:*

adsız, oje sürmeden duramıyorum ki tatlım :)) limonun methini çok duydum aslında deneyebilirim, tavsiye icin tesekkur ederim :)

melike, teşekkür ederim :)

Adsız dedi ki...

allaam süper

justuntitled dedi ki...

.fulya. :) :*

parfoj dedi ki...

aldim onume m108 ile 300 umu, bunu denemek uzereyim. aramizda kalsin(yanimda ya m108 bunu duyup uzulebilir :P) ne meymenetsiz tiksinc bu renk yahu. umarim boyle adama benzer :D

justuntitled dedi ki...

m108'in canı cehenneme dostum :P

Moda Kurabiyeleri dedi ki...

çok güzel olmuş buu=))bayıldım renge

justuntitled dedi ki...

moda k, tesekkur ederiiz :)

Adsız dedi ki...

bence de çok zarif durmuş...

justuntitled dedi ki...

Teşekkürler Sinem.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...