İzleyiciler

20 Haziran 2012 Çarşamba

Bitenler

Neredeyse blogu açalı bir sene olacak ama henüz bir "bitenler" yazısı yazamamıştım. Çünkü bir şey bitirdiğim yok-tu! :) 
Fakat yine de gördüğünüz üzere deodorant, vücut spreyi, parfüm ve aseton dışında ürün yok  bitirdiklerimin içinde. Aslında ben ne parfüm ne de vücut spreyi bitirebilirdim. Bu aralar cimriliğim tuttu. Bu tarzda yeni bir ürün almak hiiiiç içimden gelmedi. Stokları eriteyim dedim. 


Deodorant canavarı oldum çıktım. Sabun deo, roll-on deo sevmiyorum şahsen. Sprey forever! 

Glam up'ı geçen hafta almıştım fakat 35 ml'lik bir ürün bir haftadan fazla yaşamadı ne yazık ki. Zaten kokusu tam nefretlikti.
Wild flower'ın da kokusu muazzamdı. Annem her sıkışımda yeni parfüm mü aldın seeen kokusu çok güzel diyordu :p Sanırım sihirli bir koku olacak ki anneme her seferinde farklıymış gibi geliyordu :P 
Nivea pearl beauty ise zorla bitirdiğim bir ürün oldu. Pudralı oluşu ve kokusunun bayıklığı zorla bitirmeye yeterli bir sebep sanırım.
Bu arada ter kokusundan ya da aşırı terlemeden muzdarip bir insan olmadığım için deodorantların ne kadar etkili olduğu konusunda bir yorum yapamıyorum. 


Adidas Pure Lightness spreyi alalı sanıyorum bi 4-5 sene olmuştur. Kıyamadığımdan kullanmıyordum hehe :) Kokusu o kadar ferah ki... Tam anlamıyla ismiyle müsemma :) Sanırım unisex bir ürün.
Avon Balibliss de aynı şekilde bayıldığım ve kıyamadığım bir üründü. Ama dediğim gibi cimrilik tutunca kıyılamayanların da dibi görünüyormuş :)


Sıra parfümlerde. Öncelikle şunu belirteyim şu an bir sıkımlık bile parfümüm yok ühüüü :( Hiç bu kadar mağdur olmamıştım :P 



Incandessence benim abimlerde olduğum bir günün sabahında yengemin işe giderken ortalıkta bıraktığı kokuyla hipnotize olmamla tanıştığım bir koku.(Oha! Türkçede böyle bir cümle kurulamaz o.O) Evet evet, hipnoz etkisi yarattı bu parfüm bende! :) 4-5 şişe bitirdim Incandessence'den. Üstelik kalıcı olmayışları sebebiyle Avon parfümlerinden nefret ederken Incandessence'i 2'şer 2'şer sipariş ettim hep. Her şeyden çok çabuk sıkılan ben sanırım bu parfümden hiçbir zaman sıkılmam. 


Son olarak da aseton bitiriyorum ara sıra. Parmex'in kalitesini gayet yeterli buluyorum. Hanımeli çeşidinin kokusu da beni hiç rahatsız etmedi. Parmex bu asetonu üretimden kaldırmadıkça ben başka aseton denemem :)


Gönül isterdi ki bir ruj bir oje bir allık bitireyim. Ama olmayınca olmuyor işte. Bu konuda bir uzman olarak gördüğüm sevda s. azıcık işin inceliklerini öğretse de biz de bitirdik birkaç tane oje filan :p

Hoşçakalın.
♥ ♥ ♥

6 yorum:

Artemis-Tanrica dedi ki...

İnşallah bir gün oje bitirebiliriz .).)

justuntitled dedi ki...

Her halukarda oje stoklarını asla eritemeyiz :))

Bir Minik Bir Minnoş dedi ki...

:) Oje bitirmek mi? Çok çok zooorrr :D

justuntitled dedi ki...

Ama sevda s. bitiriyo :( :D

senem dedi ki...

bende de aynı durum var bir sürü ürün var ama bi bitirdim yazısı yok kıyamıyorum ya da duruyor unutuyorum aa bu varmıymış diorum.
Avonun o spreyinden bende de vardı bak görünce hatırladım kullanayım bari :D

justuntitled dedi ki...

Sonra o yarım yarım şişeler bize aa bi sürü ürünüm var yeni bi şey almamalıyım vicdanı yaşatıyo. kullan bitsin için rahat rahat al yeni cicileri :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...