İzleyiciler

20 Haziran 2012 Çarşamba

Avon Color Trend Ruj - Raisin Wine

Color Trend rujlarla daha birkaç ay önce tanışma fırsatı buldum. Bu fırsat tabii ki böcelerin böcesi özi sayesinde doğdu :) Kendisi bana bi sürü cici ojeyle birlikte color trend'e ait 2 de ruj gönderdi. O iki rujdan Raisin Wine'ı gösterme zamanı şimdi! :) Teşekkürler tekrar canım özicim :) 


Kızıl saçlı olduğum için (sanki doğal kızılmışım gibi konuştum ama öyle değil, işin sırrı tabii ki koleston'da :P ) kendime her ruju yakıştıramıyorum. Kırmızı sürünce çok boğuyor. Pembeler de saçlarımla çok zıt duruyor. Pembeyle kırmızıyı oldum olası sevmem zaten birlikte. Saçlarımla sırıtmaması açısından böyle ara tonları seviyorum rujlarda. Raisin Wine'ı da çok sevdim. Uzunca bir süre de kullandım. Fakat yanına yeni rujlar gelince azıcık unutulmaya yüz tuttu sanki :(


Color Trend rujlar hakkında kuruttuğuna dair çok yazı okudum. Doğru, çok nemli rujlar değil bu serideki rujlar. Ama Flormar'ın rujları (pretty serisi hariç) ne kadar kurutuyorsa bu da o kadar kuruttu işte. Bu fiyata göre çoook iyi yani! Kaldı ki rujları kalın bir tabaka halinde sürmüyorum. Hafifçe dokundurup elimle dağıttığımda hem görüntü çok doğal oluyor hem de bahsedilen kuruluk sorununu yaşamıyorum. Kısacası ben Color Trend rujları çok sevdim. Etrafımda bir Avon satış temsilcisi olsa birkaç rengini daha almak isterim.


Yukarıdaki fotoğrafta ruju farklı yoğunluklarda uyguladım.


Son olarak kocaman bir muck size :P
Özi'nin blogu'na gitmek içinTIKTIK :)



8 yorum:

Artemis-Tanrica dedi ki...

Aynısı bende vardı ama bana pek gitmedi rengi kardeşime verdim .) Artık onun izniyle kullanırım arada .)

justuntitled dedi ki...

Hafifçe sürersen seversin aslında, dene bence tekrar (tabii yeni sahibinin izniyle) :))

özi dedi ki...

tatlı kuşum sen istediğin renkleri söyle ben sana yollarıııııım,ciddiyim bak :) Canım benim ne güzel şeyler yazmışsın...Çok teşekkür ederim :) Ha bu arada ben de dokundurarak sürüyorum inanılmaz doğal oluyor :)

justuntitled dedi ki...

Seni düşünceli kuuuş! <3 Ben teşekkür ederim ayrıca :) Rujumuz çok cici çok doğal <3

özi dedi ki...

kuzucum ciddiyim sen istediklerini söyle bana burda avon sürüyle :D uygun da :D dediğim gibi bak...sadece ruj değil ne dersen..

justuntitled dedi ki...

Böcem benim düşünceli böcem :) İstemekten delirdiğim bi şeyler olursa soluğu sende alıcam tamam :* :)

kampet dedi ki...

Gerçekten çok hoş bi renk.

Kadınlara Özel dedi ki...

Avon rujları bende kullanıyorum ve memnunum aynı zamanda satış temsilciliğini de yapıyorum. Henüz bununla ilgili bir şikayet gelmedi.
Takipteyim, bende bekliyorum
bloğuma :)
http://kadinlaraaozel.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...