İzleyiciler

22 Haziran 2012 Cuma

Alix Avien ShinePlus No:? + Chissa 337

Bir şeyin b.kunu çıkarma konusunda üstüme tanımıyorum :D Chissa 337'le yapışık ikiz gibi geziyoruz haftalardır. Bütün ojelerimin üzerine sürüyorum. Aynı şey Alix Avien'in numarasını bilmediğim bu ojesi için de geçerli. Başka ojem yokmuş gibi elim haftada bir buna gidiyor. Yazının ilk cümlesini bir kez daha tekrarlamak istemiyorum :P


En fazla 2 kullanımlık kaldı Alix Avien'imin dibinde :( Elimde buna benzer birkaç tane daha oje var ama yeşil tonu daha ağır basan ojeler onlar. Sanırım onlardan birinin içine birkaç damla mavi damlatıp yeni Şaynpılasımı kendim üreticem. Dedim ya shit'ini çıkarma konusunda üstüme yok.


Chissa 337 ile yaptığım diğer kombinasyonlar şurada ve şurada. En güzel hangisi olmuş???


Bu arada ara sıra ojelerimizi şöööyle bir çalkalamamızda fayda var diye düşünüyorum. Bu sebepten ötürü bütün hazinemi döktüm ortaya. Son sayıma göre 170-180 arası ojem var :P Arada birkaç tane de kaçak olabilir. 


Fazla klişe olacak ama, "hepsi de benim bebeklerim" 




19 yorum:

kontes dedi ki...

yazının tam üzerindeki altın kapaklı olan neyin ojesi :D tanımlayamadım kapağını

justuntitled dedi ki...

Aklıma bi türlü getiremedim dur kalkıp bakayım, heh "Carmina"ymış canım :D

Bir Minik Bir Minnoş dedi ki...

Ahh siz nesiniz :D Benim 52 tane var ay çok var atayım diyorum :D:D:D Güle güle kullan hepsinii :):)

justuntitled dedi ki...

Ayy atılır mı hiç onlar :)) Teşekkür ederim ayrıca :*

mm dedi ki...

Bir servet yatıyor resmen.:D

justuntitled dedi ki...

Muhtemelen hepsi bir kaç sene içinde kuruyup çöpe gidecek bir servet :( :D

serinus dedi ki...

ben de bugün saydım, çalkaladım, tek tek kontrol yapıp, sıkı sıkıya kapattım ağızlarını :). Alix Avien' in 3 yıllık ojeleri var hiç bir şey olmamış hala :) 4 yıllık Flormar ve Carmina var onlar biraz bozulmuş atılacak gibi ilerleyen günlerde. He bir de ben ojelerimin hiç ışık görmemesine dikkat ediyorum kutularda saklıyorum etkisi oluyor sanırım :)

justuntitled dedi ki...

Kolun ağrıdı di mi calkalarken Serinus? :)) Alix Avienler taş gibi maşallah aynı şekilde Pastellere de bir şey olduğu yok. Ama Flormarlar koyulaşıyo dediğin gibi :/ Evet ışığa maruz bırakmamak gerek tabii :) Sayımının sonucunu merak ediyorum bir de? :P

Artemis-Tanrica dedi ki...

.) Ben bır suru alıyorum ama arkadaslarım eve gelıp el atıyorlar .) Tabı kardesımde var evde .) Bana kala kala 58 tane kalmıs .)) .))

justuntitled dedi ki...

Nasıl olsa elimizde bir rengin 67382 tonu var. Paylaşsak da bir şey kaybetmeyiz :))

serinus dedi ki...

:) yaa ben paylaşma konusunda çok şanslıyım ev ahalisi seferber olmuş durumda herkes bana bağışlayıp ojeyle bağlantılı hediyeler alıyor :). Evimin yakınına China Glaze gelmiş olması ile birlikte kız kardeşlerimin hediye listesine girmiş China Glaze :). Canımcım tam 140 tane oje varmış. 6 ay gibi kısa sürede birikenler bunlar. Ama içlerinde atılacak falan var 3-4 tane. Baskı alırsam deneme yapıp öyle atacağım. Çok koyu oldukları için baskıda ideal olurlar belki diye avutuyorum kendimi :D kolum ağrımak ne kelime koptu resmen. Bu arada ürün yorumlarında çok haklısın Pastel, Alix Avien ve bence Golden Rose'a pek bişi olmuyor ama Flormar ve Carmina ölmüş hemencik. Bilhassa eski Flormarlar hiç dayanıklı değil. Bu arada artık Golden Rose'da ürün arkalarına SKT belirtmeye başlamış :)

justuntitled dedi ki...

Ayy hediye konusunda çok sanslısın benim cevremdekiler nasıl olsa zibilyon tane ojesi var düşüncesiyle oje almayı hediye fikrinde en son sırada tutarlar :D uvv 140 iyi sayı! :) baskıda ağdalaşmış ojeler daha iyi olur bence de. skt olayını pek umursamıyorum flormarlarımın sktleri yıllar sonrayı gösteriyor ama bazılarının kıvamları simdiden çok kötüleşti. napsak, sktye baksak mı?:P

serinus dedi ki...

vallahi ben de bakmıyorum canım skt'ye ama arada bitirsem iyi olacak diye düşünüyorum :). Ah bi de yarimi ikna edip baskı alabilseydim deneme imkanım olucuğdu ama henüz ikna edemedik :). Bu arada China Glaze ojenin üstüne filigran gelmiş görünmüyooo :)

justuntitled dedi ki...

Amaan napcan baskıyı hiç hoşuma gitmiyo benim böe :p 1 tane çaynam var o da görünmüyo öyle mi piii vay basıma gelenler :( :D

Adsız dedi ki...

abuuu pek hoş olmuş kuzucum :D

sevda s. dedi ki...

Alix Avien in bu ojesinin rengine bayıldım ki :) Şimdi senin yüzünden numarasını bilmediğim bir oceyi arayıp durcam :) Hheheh tarifle bulabilir miyim acaba :)

justuntitled dedi ki...

ojesandığı, sağol kuzu :*

sevda s. renk kendini gösterir direkt, bence görünce tanırsın :)

Unknown dedi ki...

dear makyaj sever senin ne çok ojen var, bende çooook seviyorum ojeleri sayfama gelir misin acaba :)

justuntitled dedi ki...

Dear Selma, gelmez miyim hiç :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...