İzleyiciler

30 Mart 2012 Cuma

Uzun İnce Kıvırcık'tan :)

Sevgili Uzun İnce Kıvırcık da doğum günümü kutladı! :) Bana birbirinden güzel ojeler seçmiiiş! :) Düşünceli kıvırcığım benim! Kırmızı olan ojeyi görünce aklına ben gelmişim kıvırcığımın :) Bakınız bu yazısında kendisi de bahsetmiş bu durumdan :) Yesin onu kuruşsuzuuu :*:*:* İnsanın düşünceli arkadaşları olması ne güzel :) Yüzünü bile görmediği insanları düşünmesi, mutlu etmeye çabalaması... Doğum günü deyip hiç görmediği ellere sürülmek üzere oje göndermesi... Blogu açmadan önce böyle arkadaşlıkların yaşanacağına pek inanmazdım. Durum ortada... Çok güzel arkadaşlıklar doğabiliyormuş internet vasıtasıyla da. 

Gördüğünüz üzere çok şımartıldığım bir doğum günü geçirdim bu hanım kızların sayesinde :))) Bakalım kıvırcık kız bana neler seçmiş:*








Ocelerimin hepsini birer birer süreceğim eeennn kısa zamanda <3<3<3 Hepsi de çok güzel renkler ama o kırmızı pullar simler bilmemneler yokmuu ahh ahh o oje beni asırı cezbetti elimdeki diğer ojeleri atar mıyım diye korkmadım değil onu gördüm diye :P Çok güzel bi oje kesinlikle o en kısa sürede kullanıcam kendisini :) Diğerlerini de tabii :) 

Kıvırcığım bi çift de çorap gönderdi bana kendi gibi tatlılar tatlısı! Ama aldığım hiçbi şeyi yıkamadan giyemiyorum huy işte:D Şu anda kendisi ıslak bu yüzden:P Fotoğraflarda olmasa da bordo ponponlu çorabımı da pek sevdim ^.^

Kıvırcığıma bir kez de burdan sizin karşınızda teşekkür ediyoruum:* Teşekkür ederim canım benim, düşüncelimm! 

Tarım ürünlerinin başında fındık gelen diyarlardan zeytin diyarına sevgilerr:D
(Kıvırcıkla Coğrafya çalışmaca vol.4782 ) :D
Mucks:*

5 yorum:

kızılcık çekirdeği dedi ki...

alix avien'ın renk seçeneklerine bayılıyorum, tonları harika :) kırmızı ve açık yeşil olan (tam tanımlayamadım ama anlamışsındır :)) özellikle bayıldıklarım oldu. tanıtım için teşekkürler ilk fırsatta birer tane edineceğim :)

Uzun ince kıvırcık dedi ki...

Fındık güzelimm :D ne güzel bir yazı yazmışsın. Şırmardım vallahi :D güle güle kullan tekrar :)

Polishist dedi ki...

Alix Avien'in o kırmızısını kaç kişide gördüm bi ben bulamadım:) Güzel günlerde kullan insanın böyle dostları olması ne güzel.
nailpolishism.blogspot.com/

sevda s. dedi ki...

Günün şanslısı seçiyorum seni , çok güzelmiş hediyelerin. O pullu kırmızıyı bulamadım bir türlü ben yaaa :(

justuntitled dedi ki...

Sağolun kızlaaaaaaarrr!!!
:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...