İzleyiciler

23 Mart 2012 Cuma

Pastel Limited Edition No:314

Bu ojeyi uzun zamandır arıyordum. Girmediğim tek bir kozmetikçi kalmıştı. Geçen gün e hadi şuraya da bakayım dedim ama hiç ümidim yoktu. Girer girmez bomboş oje havuzunda 5-10 ojenin arasında kalan bu güzellik bana gülümsedi. Tabii ki hemen aldım. 

İlk seferinde bir kat kırmızı oje üzerine bir kat 314'ü sürdüm. Görüntü çok güzeldi ama bir kaç saat sonra simler gümüş renge büründü. Bu ikinci sürüşüm bu ojeyi. Bu sefer de sadece 314'ü 3 kat uyguladım. Aslında görüntü yine aynı gibi ama simlerin silikleşeceğini sanmıyorum bu sefer. Bu oje benim için evladiyelik! :)

I'd been looking for this nail polish for a long time. There was just one cosmetic shop which i had not been. I said ''ok, i can take a look at this place''. And than i saw this beauty suddenly! Immediately i bought it!

First i applied it one coat on a red polish. It was a good wiew but after a while the glitters were gone. This is the second time i use this nail polish. And this time i applied it 3 coats. The wiew is still awesome! I'm gonna use this nail polish forever heheh :P





Bu arada çektiğim fotoğraflar hiç güzel olmadı. Hiç gerçeği yansıtmadı :( Tırnağımda çok sıradan durmuş gibi oje. Ama aslında öyle değil. Gerçekten çok güzel, inanın :) 

By the way the photos are not really good. They don't look like the real wiew. It seems like the nail polish is so normal. But it is not true. This polish is so pretty, trust me! :)


10 yorum:

pembe fiyonk dedi ki...

evet evet fotolara çoğu zaman gerçek renk yansıymıyor.ama bu haliyle bile göz alıcı

Uzun ince kıvırcık dedi ki...

Alix in kırmızısı daha güzel hıh :D

justuntitled dedi ki...

pembe fiyonk, teşekkürler ederim evet fotoğraf çekerken insan sinir krizi geçirecek gibi oluyorr :))

uzunincekıvırcık, Alix'in ojesini de sürmek için sabırsızlanıyoruum. neyse ki kıvır kıvır bi arkadaşım var düşünüp gönderiyo bana hihi :))

Unknown dedi ki...

Kırmızılar kraliçesi :)Oje hiç sıradan durmuyor.Senin seçtiğin ve kullandığın kırmızı tonları çok güzel oluyor.Kırmızı simli benim için kabus :)Hem bulaşacak hem de simleri tırnağımı çizecek ama sana çok yakışıyor ;)

kızılcık çekirdeği dedi ki...

çok güzel oje, özellikle simlerinin rengi çok orjinal :)

justuntitled dedi ki...

süslü, yorumunu seveyim seninn :) sana da çok yakışır bence korkma kırmızıdan :)

kızılcık ç, ben de öyle düşünüyorum canım tesekkurlerr :)

Adsız dedi ki...

kırmızının her tıonunu her halini severim ama bu da çok güzelmiş yaa..fena dikkat çekici =)=)

justuntitled dedi ki...

çokomell, fotolarda hiç güzel yansıtamadım ojeyi, bi de sen gerçek görünüşünü düşün. ufuuu tam ıslıklık :)

Demet dedi ki...

çok hoş çok şık ve sizede çok yakışmış umarım bende bulabilirm iyi günlerde kullanın

justuntitled dedi ki...

demet, teşekkür ederim umarım sen de bulabilirsin :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...