İzleyiciler

19 Mart 2012 Pazartesi

Golden Lady Ojeler

Uzun süredir oje alışverişi yapmamıştım. Golden Lady'den gelen bu oje dolu paket beni çok mutlu etti. Yeni bir şey aldığımızda eskilerini gözümüz görmez ya hani, diğer ojelerime o muameleyi yapar oldum bunlar gelince :) Hani kabinde yeni bir kıyafeti denerken kendi kıyafetinizi hızlı olmak adına sökülür mü kırışır mı demeden bi hışımla çıkartırsınız ya, hah işte durum aynen öyle! Yeni şeylerin heyecanıyla hemmmen elimdeki ojeleri sattım ve bu güzellikleri bağrıma bastım! :)

I've not getting nail polishes for a long time. These nail polishes which came from Golden Lady made me so happy! When you buy a new staff you never care about the ex staffs of you! I behaved just like that this time :) 

Golden Lady ojeleri yeni keşfetmiyorum. Mazimiz birkaç seneye dayanıyor. Bana göre kalitesi gayet de kullanılabilir cinsten. Fakat bulunduğum şehirde artık sadece 1 milyoncu tarzı yerlerde satılıyor Golden Lady'ler. Hanımlarımız da ojeleri çok önemsemiyorlar sanırım benim gibi:P İlgi az olunca oje havuzlarında kalan ojeler oldukça eski oluyor. Yeni çıkan renklere erişemiyorum. Beğendiğim bir markaya erişememek de pek iç açıcı bir durum değil bence.

I've met Golden Lady before. I like its quality. But i cannot have the new collections in my city any longer. Such a sad situation... 

Kargo elime ulaştığında bir tane ojenin kırılmış olduğunu fark ettim :( Diğerlerini zar zor asetonla temizledim. Fakat bu kez de ojelerin etiketleri silindi. Golden Lady'den gelen kartelaya göre numaralarıyla birlikte işte ojeleriiim!:


Aynı oje mi bilmiyorum ama birkaç ay önce bu rengin aynısını almıştım Golden Lady'den. Fakat kıvamı su gibiydi, kullanmayacağım için arkadaşıma vermiştim. Tam ton olarak emin değilim o yüzden. Ama muhtemelen aynı ojeydi bununla. O, su kıvamındayken bu nasıl bu kadar örtücü olabiliyor anlayamadım:)
I bought the same nail polish with this one a couple of months ago. But it was so jelly. I gave it to my friend. That's why i am not sure that they are the same or not. Probably they're the same. I don't know why this two nail polishes are so different.


***


Harika bir yeşil tonu! Kesinlikle çok şık. Yine iki katta gördüğünüz opaklığa ulaştı.
An awesome green! Absolutely elegant. Just two coats...


***


Bu tondaki ojelerle hiçbir zaman barışık olamadım malesef. Güzel kıvamlı bir oje. Fakat renk benim için uygun değil. Nedense sevemiyorum kahverengi tırnakları...
I do not like these type of colors. The nail polish is good but the color does not suits me. I really do not like taupe nails.


***


Aslında turuncu ojelere de pek düşkün değilimdir. Ama bu oje beni aşırı cezbetti. Tenime yakıştırdığım nadir bir turuncu. Jel yapısını da sevdim ^.^
Actually i am not really interested in orange nail polishes. But i loved this one. I think it suits me. I like it's gel mood. 


***


Siyah ojeler daha önce de bu kadar güzel miydi? Yoksa ben ilk kez tek başına siyah oje kullandığım için mi böyle hissediyorum. Harika diyorum tek kelimeyle! İki kat sürdüm fotoğrafta. Sürümü asla zor değil. Favorim budur!
I just can say "wonderfull" for this polish! Best black evet! Too easy to apply it. I love it!


***
Ojeler tanıtım için firma tarafından gönderilmiştir. Teşekkürler Golden Lady!
These nail polishes are sent by Golden Lady. Thanks!

5 yorum:

Junkhead dedi ki...

Tanıtımını yesinler :D Güle güle kullaan canım ;) Siyah yakışmış bak sana,daha sık kullan bundan sonra :)

justuntitled dedi ki...

Ben de seni yeriim! :D Teşekkür ederim, siyah oje kavramına çok uzaktım ama artık çok seviyorum hihi :) muck:*

Life By Bambinos dedi ki...

Oww hepsi harika olmuş canım :)

bana da beklerim, sevgiler..

http://lifebybambinos.blogspot.de/

Uzun ince kıvırcık dedi ki...

Siyah gerçektende sana çok yakışıyor canım. Güle güle kullan hepsi birbirinden güzel :)

justuntitled dedi ki...

Life by Bambi, oww tesekkurler tatlım:) Bloguna hemmen gelicem.

uzunincekıvırcık, sana da yakışıyo bebekkk! Teşekkür ederim ayrıcaa :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...