İzleyiciler

3 Mart 2012 Cumartesi

Avon Pro To Go Ruj / Rose Sorbet

Arkadaşlarımdan birisinin Avon'la ilgilendiği dönemlerde aldığım bu ruj hala benimle. Bu seriden sahip olduğum tek ruj kendisi... Aslında güzel bir seri. Sanırım ben Avon'un rujlarını seviyorum. Evet evet, seviyorum :)


Kesinlikle ambalaj çok şık. Mekanizması da gayet sağlam. Bozulma ya da bozulma sinyalleri veren hiçbir durumu olmadı mekanizmanın. Fakat o koca ambalajdan minicik, incecik, kısacık bir ruj çıkması pek adil bir durum değil! :)


Rengi fotoğraflarda pek yansıtamadım, üzgünüm. Fakat katalog kurbanı olduğumu söyleyebilirim. Benim de fotoğraflarım pek yansıtabilmiş değil rengi, ama tarif etmem gerekirse "anne ruju rengi" diyebilirimm...


Fotoğraflarda pembeden ziyade şeftalimsi çıkmış renk. Ama kesinlikle pembe renkte bir ruj bu ruj. Turunculuk yok.


Rengini sevmedim dediğim gibi. Ama rujun yapısı çok güzel. En başta da söylediğim gibi bu seriden daha güzel renklerim olsun isterdim. 


Sanıyorum geçen sene almıştım ruju. Fiyatına dair aklımda hiçbir şey kalmamış. Muhtemelen 8-10 tl gibi bir şeydir. Daha fazla para vereceğimi sanmıyorum çünkü :) Bu seri hala var mı bilmiyorum. Avon'a dair pek bi bilgim yok. 
Hoşçakalın :*

2 yorum:

Unknown dedi ki...

sanırım yok baby lips ve p. plum renkleri vardı. baby lips bitirdiğim ilk ve tek rujdu. küçük olmasının da böyle bir avantajı var. :P
sanırım yok bu seri.

justuntitled dedi ki...

O baby lips'i de çok duydum ben, kendisi çok meşhur sanırım:)) Yoksa yok canım, bize ruj mu yok dofacım :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...