İzleyiciler

19 Mart 2012 Pazartesi

Alix Avien 188

Sonunda güneş yüzünü gösterdi! :) Ne kadar simli allı pullu oje varsa süresim geliyor bu günlerde. Yüzlerce yanardöner sim tanesinin bir şişede buluşmuş hali olan bu oje tam güneşli günler için! Akşam sürdüğümde beyaz ışık altında pırıl pırıl görünce çok beğendim. Ama yapay ışık olmadan o derece ışıldayacağını düşünmemiştim. Taa ki ellerim güneşle buluşana kadar! Fiyuu fiyuu ıslık çalmak istiyorum bu ojenin içindeki simlerin yanardönerliliğine! Harikalar. Ama güneş ışığı ya da beyaz ışık olmadığı zamanlarda pek de güzel durmuyo tırnakta, benden söylemesi:)
Finally we met the sun! :) I want to apply aaaalll the glitter nail polishes on my nails. This nail polish contains houndreds of holographic glitters in it. Just for the sunny days. It was also great when i saw it under the spot light. The glitters are awesome! 
***
Bu güzel ojeyi Aswang qanqamla birlikte almıştık :) :* :* :*





Hoşçakalıın :*

8 yorum:

What's Next dedi ki...

ben bu ojenin çok ezik bir renk olduğunu düşünmüştüm ama alakasıı yokmuş! güneşin etkisinden de olabilir :) süper duruyor ;)

Uzun ince kıvırcık dedi ki...

Ingilizce yazmaya başlamışsın :D nerden geldi bu oje gızzzz? :D

Uzun ince kıvırcık dedi ki...

Hee aswang ile almışsın gördüm sonradan okudum yazıyı :D çok yakışmış amaaaa

justuntitled dedi ki...

Pis kıvırcık yazdıklarımı sonradan okuyosun demek, kızdımm :P

kızılcık çekirdeği dedi ki...

bu ojeye gerçekten bayılıyorum ama yapay ışık altında hologramlı görüntüsü düz beyaz simleri varmış gibi duruyor ya ondan ben de hoşlanamadım bir türlü :)

justuntitled dedi ki...

Aaa bence beyaz ışık altında güneşteki kadar yanardöner görünüyo :) Sadece gölgedeki halini sevmiyorum, o da dediğin nedenden dolayı :)

MiskinKek dedi ki...

Ah harika yakışmış pamuk ellerine :)

justuntitled dedi ki...

Çok teşekkür ederim Miskin Kek! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...