İzleyiciler

11 Kasım 2011 Cuma

Lütfen Okuyun...

Çok sevdik değil mi bu konsepti? 15tl ye her ay mini mini ürünleri keşfedeceğiz diye diye heyecanla ilk kutularımızı bekledik.

Ben de ilk kutumu elime aldım. AMA ALDIĞIM BU KUTU SON OLARAK KALACAK!!!

Çünkü aylarca merakla beklediğimiz VanilyaClub kutusuna 15 tl ye sahip olacağız diye diye bir sürü reklam yaptık hepimiz. Çok da güzel olacaktı. Her ay 15 tl yi seve seve verecektik!

Ama bir adet daimi müşteri olma niyetli birisi şu an itibariyle artık VanilyaClub üyesi değil! Niye? Çünkü haber dahi vermeden 15tl'lik kutuları 35tl'ye çıkaran bir isme ben üyeliğimi devam filan ettirmem! Sebebi her ne olursa olsun. Okuyun, okutturun! Kartınızdan 20 lira fazlalığın neden çekildiğini belki fark etmezsiniz. Ben söyleyeyim. SEBEBİ VANİLYACLUB'UN HABER VERMEYE TENEZZÜL ETMEDİĞİ KONSEPT DEĞİŞİKLİĞİDİR!

Bir VanilyaClub macerası da ilk aydan son bulur. By!


Titreyen ellerle paintte çalışılmıştır:P

19 yorum:

özge dedi ki...

gerçekten fiyatımı arttırdılar,ne kadar saşma sapan ben ilk ay yetişemedim alamadım,eğer alsaydım 35 tl mi kesilecekti acaba ? çok saçma ya,nasıl böyle bişey yapıyorlar...

Unknown dedi ki...

Şimdi gereken maili yolladım bebeğim kendilerine çok sağol farketmemi sağladığın için üyeliğimi iptal ettim ama ilk kutu güzeldi keşke böyle bir şey yapmasalardı.Geçen ay kartımdan ne kadar çekildi bakmadım ama bu ayın parası da çekildiyse bilmiyorum durumu.Çünkü ilk on gün için iptalleri göz önüne aldıklarını biliyorum yani bana umarım 35 lira karşılıgında diğer ayın kutusu da gelme< :(Keşke dün farketseydik.

Junkhead dedi ki...

35 tl. yapmışlar ama sanırım ürünlerin boyları daha büyük olacakmış ya da kutudan 1-2 tam boy ürün çıkacak . Ben de tam bilmiyorum :S Ama daha ilk aydan sonra küt diye böyle bir değişiklik garip olmuş gerçekten .

Adsız dedi ki...

Bu tüketici kanununa aykırı bi defa, fazla ödenen kısmın iadesini talep edebilirsiniz, vermezlerse hakem heyetine başvurun derim, bilginize:)

Hacer Sayıner dedi ki...

Pek hoş bir uygulama olmamış malesef...

http://www.vanilyaclub.com/hakkimizda/11-sikca-sorulan-sorular.aspx

adresinde 34. soru ve sonrasında konu ile ilgili bir kısım açıklamalar mevcut.

Mervenin Dünyası dedi ki...

Aaaa olamaz böyle birsey ya bu cok cirkince birseyy haber dahi verilmeden böyle bir uygulamaya gecmeleri kabul edilemez bir olay :(

sevda s. dedi ki...

Çok şşaırdım okuyunca ya, gerçekten saçma olmuş. Teşekkürler bilgilendirdiğin için

MadamB Fashion dedi ki...

Evet bende bloglarda görüp merak etmiştim geçen ay 15tlydi bu ay bi baktım 35 olmuş vazgeçtim.Sanırım çok talep görüp artırdılar fiyatı ama ayıp
madambfashion.blogspot.com

Kepslok dedi ki...

kıs seni yirim deli :)anladın sen de mi???

Kepslok dedi ki...

anladın sen di mi dicektim?

justuntitled dedi ki...

Kepslok, anlamadım valla :)) Niye yion kız beni:D

Hanımlar malesef durum böyle. Eski üyeler -kasım ayı paketini almış olanlar- 2 ay daha 15liradan devam edebilirmiş. Ama ben hala kabul edilebilir görmüyorum bu durumu o ayrı;)

Kepslok dedi ki...

acaba ben mi yanlış anladım :(blackbutterfly'ın parfumun altına yaptığım yorum içim bana yorum yaptın sandım :(

justuntitled dedi ki...

Aiyyy! Yazısında artık kısa tutuyorum filan demiş ya ben de yazdıklarını seviyorum gevezeliğe devam et demek istemiştim ona:s Bundan da şu sonucu çıkarıyoruz ki blog açmalısın:p Hatlar karışmasın:D Amaa senin yorumlarını da seviyorum tabii ki <3 :))

Kepslok dedi ki...

ben de bana diyosun sandım yazılarını seviyorum görsellerle destekle yani blog aç gibilerinden... cnm bnm ya hatları karıştırdım :)

justuntitled dedi ki...

:)))))) Bu senin için de geçerli nazlı müstakbel blogger:P!

Adsız dedi ki...

Sitelerinde yazdıklarına göre ürünlerin boyutunu büyüteceklermiş ve tam boy ürünler göndereceklermiş...eski üyelerine de Şubat'a kadar 15 TL'den devam etme hakkı vermişler.
Detayları şurada var: http://www.vanilyaclub.com/hakkimizda/16-yeni-uyelik-ucreti-hakkinda.aspx

Bu yeni fiyatlar herkese uygun olmayacak tabii :( ama sanırım tam boy ürün göndereceklerse de daha ucuza yapma imkanları yok :S

justuntitled dedi ki...

Tabii ki ürünlerin boyutunu arttırsınlar ama biz hala 15tl ödeyelim demiyoruz. Ama ilk aydan olacak iş değil:) Bi şey anlatayım... Kasım ayı paketini onların bi hatası yuzunden ben alamıyodum. Benim gibi birçok insan vardı aynı şekilde Kasım paketini alamayacak olan. Susmadım, blogger oldugumu bu kutuyu onlar yuzunden alamadıgımı söyledim. Sırf blogger oldugum için Kasım kutusuna son isim olarak eklediler beni.

Yine aynısını yapıyolar. Eski üye dedikleri bizler sadece 1 ay farkla uye olduk diğerlerinden. Ve 2 ayda tam 40 lira farkla alacakmışız onlardan kutuyu. Diğerlerine nasıl büyük bi haksızlık var ortada ama dimi? Kaldı ki bi sürü arkadasım vardı 2. ay üye olacağım diyen. Ne oldu? Hepsi vazgeçti almaktan...

Yeni yeni maddeler ekliyolar siteye. Eklesinler bakalım... Kasım ayı kutusunu hiçbirimiz yetersiz bulmamışken yüzde yüzden de fazla bi zam yaparak kutu içeriğini değiştireceklerini söylüyorlar.

Ben çok saçma buldum. Kasım ayı kutusu gibi kutulara aylarca 15tl vermeye devam edebilirdim seve seve. Sonuçta VanilyaClub'a üye olurken ürün boyutlarının Kasım kutusu gibi olacağından haberdardık. Değişim yapmışlar. Yapsınlar. Hoşçakalsınlar sayın Adsız, beni kaybettiler:) Son cümlende de çok haklısın diyerek bu sinirimi depreştiren yorumuma son veriyorum:))

ÖziBio dedi ki...

tatlım bu senin hevesle beklediğin kutun değil miydi :( Hatta ben sa Lila Kutu'yu önermiştim bi de.Bilmiyorum ama çok daha sıcak geldi bana :D Üzüldüm böyle olmasına,ne bu yaptıkları ama,gerçi şimdi söylesen sözleşmede yazıyo diyecekler :@

justuntitled dedi ki...

Aynen öyle Özicim :/ Lilakutu'ya 20 lira vermek fazla geliyo bana yaa. O deolar, nivea kremler her gün gözümün önünde olan şeyler çunku. 20 lira fazla onlar için :(
Glossybox geliyo Türkiye'ye! Heyecanla onu bekliyorum ben:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...