İzleyiciler

13 Ekim 2011 Perşembe

Sevgilinin Gitmesi...

Yine bu şehirde öksüz kaldığımı hissetmeye başladım. Arkadaşım yok mu? Tabii ki var. Ama en iyi arkadaşım gidince öksüz kalıyorum. Ağlatsa da, üzse de, odunun alası olsa da o benim en iyi arkadaşım. Bi şehir öteye gitti
. Fazla uzak değil bi kaç saatlik mesafe. Ama bu hüngür hüngür ağlamamama bi sebep değil.




Ah bu yangın beni öldürüyor yavaş yavaşş...
Sorma :'(
Offff..

.Dipnot: Bu şarkı Ayşegül Aldinç'le güzel.

15 yorum:

Junkhead dedi ki...

Canım yaa kıyamam :(

Adsız dedi ki...

iyi bilirim bu durumu :(

justuntitled dedi ki...

Özge, malesef canımm :((
Fulya, çok kötü di mi?:(

Adsız dedi ki...

cnm uzulme ya gıtse bıle bak kalbı senınle bılıyorsun

justuntitled dedi ki...

Chick'im görememe problemi de yok bizde en fazla 20 gün sürer sonra 2 3 gün boyunca birlikteyiz yine. Ama alışıyorum yaz boyu yanımda olmasına. Pat diye karar verip 5 dk sonra buluşmaya:( O ertesi gün gidecek diye dün sinirlendim ona ama sustum mesela. Hep gidiyo :((

Adsız dedi ki...

bence cnm ıyı yanından bak sevıyorsun ve yanında :) bu gunlerın kıymetını bıl bırak sana aıt gıtsın yanı gelıcegını bılıyorsun cunku sevgılın ya hersey bıtsede gıtse omur boyu donmesını beklıcek olsan o dahamı ıyı bence sevınmelısın :) bı bekledıgın var beklenen var

justuntitled dedi ki...

Tabi ki...:) Ki keyfî de gitmiyo okul için gidiyo zaten:) Ama ben hep yanımda kalsın istiyorum işte :( Başka şehirde üniversite okuyan ben olsaydım, ben gitseydim bu şekilde üzülmezdim zaten. Yani tabi ki üzülürdüm ama normal derecede üzülürdüm. Ama hoşçakal demek koyuyo insana biraz:) Her şeyi abartılı yaşadığım gibi bunu da abartılı yaşıyorum.

özge dedi ki...

canım nasılsa yakınmış,biraz kafa dinle kendine zaman ayır,bak ne kadar iyi gelecek sana:) yaşadığın herşeyden kendine güzel bir pay çıkar canım:)

Karbeyaz'ın Makyaj Dolabı dedi ki...

benimde en yakın arkdşm Hatayda ben burada iki senedir uzağız senede 2 görüşebiliyoruz sadece çok koyuyor biliyoru bu durumu ağlicam şimdi yaaa :((

Favoritatlar.com dedi ki...

Ahhh ahh ... sevdiceğimle yuva kurmadan önce bizde hep ayrıydık. 3,5 senemiz ayrı şehirlerde geçti şimdi kavuştuk çok şükür. Üzülme sen ... günün anlam ve önemini konu alan bi söz patlatıyım ben sana :)

"Gerçekten seviyorsan,uzaklık gözünü korkutmamalı.
Çünkü unutma yanındayken bile uzaktı bazıları.."

justuntitled dedi ki...

Özge, kanserli bizim ilişkimiz. Yanyanayken tedavi süreci oluyodu hissetmiyodum pek acıyı. Dediğin çok doğru aslında. Pay çıkarmaya da ihtiyacım var.

Tanyeli, ben daha iyiyim. Sen de öyle ol. Bi gün ertesi gün gidecek üzüntüsü olmadan mutlu oluruz insallah biz de...

Sevdalinka, ne güzel yazmışsın. Başkalarının geçmişi daha da güçlü kılıyo beni. İyi ki yazdın:)

richard'ın damadı dedi ki...

elimi nereye atsam giden sevgiliyle ilgili yazı çıkıyor, mel jones a da söylemiştm. bende o "giden sevgili" lerdenim maalesef. kız arkadaşım gayet şikayetçi, ama iş gereği napalım =)

justuntitled dedi ki...

Bora, her sevgili giden oluyor mecburiyetten zaman zaman. Ama önemli olan kalan sevgiliyi şikayetçi kılmamak. Gidildiği için değil bu şikayet, eksildiği için... Anlatabilmişimdir umarım:)

richard'ın damadı dedi ki...

aynen öyle :) doğru söyledin! =)

justuntitled dedi ki...

:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...