İzleyiciler

11 Ekim 2011 Salı

VanilyaClub Hakkındaki Soru İşaretlerim

Herkeste var sanırım bu soru işaretlerinden. Benim de vardı. Sordum, öğrendim:)


Ürünlerin 15tl ye değmeyecek şeyler olmasından korkuyordum. Yani kağıt ambalaj içerisindeki numuneler olur ya hani 3-5 parça, o şekilde numune gelecekse 15 lirama kıyamazdım ben. Kredi kartımla ödeme yapmadan önce vanilyaclub'a mail gönderdim. Cevabı da bugün aldım. 

''Ürünler bunların bir karışımı olacak diyebiliriz. Deneme boyu / mini boy / hediye boyu / seyahat boyu''

Cevap tatmin edici oldu:) Şimdi ödemeyi yapıp Kasım ayında gelecek olan ilk paketimi bekleyebilirim.:)


13 yorum:

Junkhead dedi ki...

Evet canım öyle olacak sanırım :) Ben de şu yurtdışındaki aynı konseptleri araştırdım ,videoları izledim bugün . Glossy box ve Birch box olanları :) Bazen tam boy çıktığı bile oluyormuş kutudan . Mesela 5 ürün çıkıyorsa mutlaka 2 tanesi gayet makul boyda oluyor gördüğüm videolarda . Tam boy çıkan ruj veya lipglosslar da gördüm . Bak sen de izle youtube tan . Onları görünce iyice meraklandım valla kasım ayı gelsin hemen :D

justuntitled dedi ki...

Ayy harikaa!:) Bu arada bana blogger mısın diye sormuşlar. Size yaptıkları ayrıcalıklardan bana da yaparlar umarım:)) Sorduklarına göre vardır bi bildikleri herhalde:P
Of çok heyecan yaptım hemen youtube videolarını didik didik etmeliyimm!!!:))

Junkhead dedi ki...

Yahu niye soruyorlar ki blogger mısın diye :D Ben zaten onlara ilk mail cevabımda önermiştim senin blogunu da :)) Hadi bakalım inş. güzel bişeyler olur .

justuntitled dedi ki...

Ben onlara deneme boylarını sorarken de söylemiştim blog adresimi :D Başkasının blogunu mu gösterdim diye beni denemek istediler herhalde:P :P İnşallah inşallah:))

Unknown dedi ki...

valla bende bekliyorum şimdilik bir ay üyelik aldım ama gerçekten 3 tane zarf boyu nemlendiriciye vermiyoruzdur o parayı

justuntitled dedi ki...

Ben yanıt almadan ödemeyi yapmamıştım. Bakalım bi kasım ayı ürünlerini de beğenmezsek iptal ederiz ürünleri. Ama ben aldığım yanıttan memnun oldum:) Seyahat boyu, hediye boyu filan... Fena olacağını sanmıyorum.

justuntitled dedi ki...

''...beğenmezsek iptal ederiz üyeliği...''*

Junkhead dedi ki...

Kızlar ya zaten mantıklı düşününce de ufacık eşantiyon ürünler vermemeleri lazım . Yurtdışı kutularında da olduğu gibi en az 2 makul boyutta ürün yollamaları şart :)Yoksa kimse üye olmaz ve tutmazlar . O yüzden ona göre bizleri sevindirmeleri gerek mutlak ;)

justuntitled dedi ki...

Yurtdışı videolarını izliyorum da o şekilde ürün gönderimi yaparlarsa eminim talep çok fazla olur. (videoları izledikçe çok çokk sabırsızlanıyorum:))) Ki dediğin gibi ufacık numuneler gönderirlerse ilk aydan &80i gider üyelerin:) Tutması için çabalamayacakları bi girişimde neden bulunsunlar ki?

aycakzc dedi ki...

bende çok kararsız kaldım bu konuda. İlk paket kasımdaysa sizinkileri görüp öyle üye olmak istiyorum. İnş. 15 tl'ye değen ürünler gelir

justuntitled dedi ki...

Ojezevki, youtube'a glossy box yaz kızıl saçlı tatlı mı tatlı bi hatun var onun videolarını kutusundan çıkan ürünleri bi bak bakalım nasıl gelmiyomuş üye olasın:)) İnşallah güzel şeyler gelecek canım sonuçta konsept aynı:)

aycakzc dedi ki...

anammm baya baya göndermişler valla yine de unutmayalımki burası türkiye, ne olucağı hiç belli olmaz kasımı bekliyorum :)

justuntitled dedi ki...

Bekle bakalım umarım hoşumuza giderr:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...