İzleyiciler

10 Ekim 2011 Pazartesi

Reklamlar:)

GOLDEN ROSE’UN YENİ OJE SERİSİ İLE TIRNAKLAR
“ULTRA MAT”

Dünya kadınlarının tercihi yerli kozmetik devi Golden Rose’un yeni oje serisi Matte&Matte Velvet Nail Lacquer, 2011 Sonbahar sezonu oje modasında en çok karşımıza çıkacak renkleri matlıkla buluşturacak.

Renkli kozmetik trendinin öncüsü Golden Rose, Matte&Matte Velvet Oje Serisi ile göz alıcı matlık tırnaklara taşınıyor. Ojenin ışıkta parlamasından hoşlanmayanlar için özel üretilen Matte&Matte Velvet Oje Serisi, mat ve yarı mat olmak üzere 2 versiyonuyla moda takipçilerinin tırnaklarında fark yaratıyor.



Kolay uygulanma özelliği ve şişe tasarımıyla hem tırnaklarınıza hem göz zevkinize hitap edecek Matte Nail Lacquer Oje ve Matte Velvet Nail Lacquer Oje, etkili formülü sayesinde tırnaklarınıza uyguladığınızda kısa sürede matlaşıyor. İki kat sürerek daha yoğun bir renk elde etmek isterseniz, birinci katın kurumasını bekleyip ikinci katı uygulayabilirsiniz.

Mocha rengi, fuşya lacivert, kırmızı, siyah gibi sezon modası 12 renkten oluşan Matte Nail Lacquer Oje Serisi, sade ve iddialı tırnaklarla güzelliğinizi tamamlıyor. Mat özelliğinin yanı sıra sedefli yapısıyla da tırnaklarınıza yarı mat bir görünüm veren ve 10 farklı renkten oluşan Matte Velvet Nail Lacquer Oje Serisi ise, çekici görünümüyle feminenliği ön plana çıkarıyor.


Golden Rose Kiosk ve Shop’larından satın alabileceğiniz Golden Rose Matte&Matte Velvet Nail Lacquer Oje Serisi’nin fiyatı ise 3.50 TL

Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.


-------------------------------------------------------------------------------------------------

İlk defa bir basın bülteni yazısı aldım nasıl yayınlayacağımı da bilemedim açıkçası. Kendim yorumlamak isterdim ama yazıları silip kendim de yazamadım. Acemiliğim devreye girdi bi anda:) Her neyse. Henüz size gösteremedim ama mat ojelerin 4 rengine sahibim ben de. Klasikliğin dışına çıkmak adına güzel tabii ki. Golden Rose gibi erişebildiğimiz bir markanın bizlere bu şekilde bir çeşit sunması da çok iyi oldu.

En kısa sürede fotoğraflamalıyım ben de matlarımı. Zira bu fotoğraflar pek gerçekçi durmuyor:))

6 yorum:

Junkhead dedi ki...

Nasıl aldın basın bülteni yazısını canım ? Senle konuştuğumuz konu :)) Allah Allaaah merak ettim nasıl işliyormuş bu ..

Tia Maria dedi ki...

Bu türk markalarının reklam fotoğrafları ile bir sorunu var. Aynı konuyu blogumda yazdım bugün. şimdi photoshop kullanmanın ne gereği var şu tırnak fotolarında. Uzaylı gibi durmuş eller.

justuntitled dedi ki...

Junkhead, Golden Rose'la iletişimim olmuştu ya hani bi ara, sanırım orada mail adresim kayıtlı o yüzden mail yollamışlar bu bülten yazısını ben de kopyaladım direkt buraya.
Tia Maria, fotoğraflar kesinlikle çok başarısız:)) Hiç gerçekçi değil. Artık gerçek fotoğrafları biz çekip koyacağız...:)

Mayka dedi ki...

valla bordosuna bayıldım

bakimblog dedi ki...

kırmızısı muh-te-şem :) 3 gün tırnaklarımda kaldı, havuza bile girdim de bişey olmadı :) ah bir de mat, iş yerinde bile rahat rahat kullanabiliyorum. bayıldım :)

justuntitled dedi ki...

Bende kırmızısı yok malesef ama bordosu ve siyahı dediğin gibi muh-te-şemm!:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...