İzleyiciler

2 Ekim 2011 Pazar

Golden Rose Sürprizi :)

Mahrumiyet bölgesinde yaşadığımdan ve burada kokoşluk savaşı verdiğimden bihaber olan kaldı mı? :D Sanırım hayır.
Bloglara bakıyorum... Almış başını bir mat oje sevdası. E can bu. Çekiyo tabii ki. Benim niye yok bana niye almıyorsun diye soracağım kimsem de yok. Ben de n'aptım? Hadi bakalım napmışım...

Golden Rose'un iletişim bölümüne mat ojeleri denemek istiyorum içeriğine sahip bir mail gönderdim. Tabii ki blog ismimi belirterek ;)

2-3 gün sonra mailime bir yanıt: ''İletişim bilgilerinizi gönderir misiniz?''


Adresimi numaramı verdikten sonra telefonum çalmaya başladı.
-Alo?
-Merhaba xxx hanım, ben Esvet, Erkul Kozmetik'ten.
-Merhaba Esvet Hanım.
-Ne tür ürünler kullanıyorsunuz?
-Hımmpss?!?!
-Yaniii evet oje kullanıyorsunuz, başka?
-Fondöten hariç her şeyi de kullanıyorum aslında.
-Hmm... Size ufak bir paket göndermek istiyorum. Blogunuzu da inceledim.
-Aaa.. Çok teşekkür ederim. Tabii ki çok isterim.
-Peki öyleyse. Size ufak bir paket göndereceğim. İyi günler.
-İyi günler.
Gelen ufak paketin içeriği şöyle oldu. 

Bu arada paket de epey ufakmış haa di mi??? :)))) 
Ben gerçekten ufak bir paket beklemiştim oysa ki. Bi kaç tane mat oje belki bir rimel filan. Hatta kargo geldiğinde ''bu kargolar da dolduruyolar koca pakete'' diye düşünmüştüm hehe. Erkul Kozmetik gayet cömert oluyor bu durumda:)
Detaylara gelecek olursak;
 Bu allık kesinlikle çok güzel! Gayet güzel renk veriyor o yüzden fırçaya dikkat etmek gerek :( Mat olması da güzel oldu benim için :)

 Aaa siyah gri arası farın fotoğrafını çekmemişim :O Neyse. Kargom elime geldiğinde okula gitmek üzereydim. Makyaj yapmamıştım henüz. Pembe&gri göz makyajı yaptım <3 Çok sevdim farları :)

 Numarası 117.
 Sahip olduğum ilk eyeliner. İnanır mısınız gayet de güzel sürdüm!:D
 :)
 İşte bu rimele bayıldım. Çok seviyodu bi arkadaşım bu rimeli. Ben de fırçasına şöyle bi bakmıştım uzaktan uzaktan. Önyargı işte. İnce bu ya hiç güzel sürülmez ki bunla yiaaa deyip geçiştirmiştim.
 Kullandığımda ise kaşıyla gözü arasındaki mesafe baya uzak bi insan olarak kirpiklerimin kaşlarıma ulaşmaya çalıştığını gördüm O.o Uzatma, kıvırma... Bu özellikler bu rimelde var kesinlikle!
 Acaba hangi renk çıkacakkkk!

 Kırmızııııııııı! <3<3<3
 Glosslardan ilk olanı shimmering özellikte, numarası da 06. Diğeri ise 01 numarayla pearl adı altında. Diğerine çaktırmayın ama ben 01i daha çok sevdim ;):)
 Son zamanlardaki takıntım! Ojeler:) Gözüm döndü bu kadar çeşidi bir arada görünce:)



 Arananlar bunlardı!:) Favorim kesinlikle siyah olan! Harika bi şey harikaaa!!! Koyu kırmızı olan da süper ama nedense düzgün süremedim fırça izleri bıraktım. Tabii bu hata benden kaynaklı:)
Matte velvet olanları pek sevmedim. Yani sevdim de düz mat olanlar kesinlikle daha hoş:) Bunları kendim satın alsaydım sanırım bu 4 rengi alırdım ben de!:)


Fotoğraflar burada son buluyor ama benim bu merakım+Erkul Kozmetik'e olan teşekkürlerim sona ermiyor:)
Bu ufak(!) ve harika ürünlerle dolu paket için Esvet Hanım'a özellikle teşekkürler.:) 
Şimdi sürüp sürüştüreyim birazz :))


Ayrıca fotoğraflamayı yaparken makyaj temizleme mendilini ve ultra rich color ruj numune setini gözden kaçırmışım :) Onlar da vardı paketimin içinde :)

7 yorum:

Adsız dedi ki...

=))) dilinle erkulu bile bıktırmışsın demekki :D

Adsız dedi ki...

Şu mavi ojelerden ve 3D rimelden bende de var. Rimelden ben çok memnunum evdeki diğer rimelleri kuruttum, hep onu kullanıyorum. :)
Güle güle kullan hepsini. Mat ojelerle ilgili postlarını bekliyorum. Ben de mat oje alacağım, senin de fotolarını göreyim önce :)

justuntitled dedi ki...

Şşş adsızz, kıskanmayalım :)
Nerwen'cm rimel çok güzel gerçekten. Şu anda kullandığım rimeli pek sevmiyodum zaten açıkçası. O da kurumaya mahkum kalacak nihahaha! Golden rose kuma geldi ona.
Mat ojeleri sadece 1er tırnağımda denedim şimdilik, staj filan derken koyu renk sürüp çıkamıyorum :( Ama en kısa zamanda senin için mat ojeler tırnaklarımda geleceklerr:)

İrem GÖKER dedi ki...

Ya sende benm gibi şanssızsın bizim burdada yok bendemi mesaj atsam napsam nitsem

justuntitled dedi ki...

Malesef en basit şeyleri bile bulamıyorum İrem :( Bazı firmalar cevap dahi vermezken Golden Rose gibi markalardan gayet güzel yanıtlar alınabiliyo. Dene sansını :)

rengarenk daphne dedi ki...

kıskanmadım desem yalan olur canım:))harika şeyler göndermişler güzel günlerde kullan hepsini bende tatil bölgesindeyim malum burdada herşey yok esvet hanıma mesaj atsam banada gönderirmi acaba:))

justuntitled dedi ki...

Golden Rose'un iletişim bölümüne sorununu yazarsan senle kısa zamanda iletişim kurarlar :) Blog bilgilerini filan da ver tabii ;):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...