İzleyiciler

25 Şubat 2012 Cumartesi

Watsons- Magic Lip Balm

Hemen hemen herkesin severek kullandığı bu ürünle ben daha yeni tanıştım... Sayılır:) Eee şehrimizde Watsons vardı da biz mi gitmedik :)) Şehrimde Watsons olsaydı benim cebimde para olmazdı :( Thank God, iyi ki Watsons yok burada. (Pollyanna stayla)

2 gramlık bu minicik miniminicik lipbalmı ilk gördüğümde "hayatımın dudak ürünü" demiştim. Ama bu ünvanı kendisine vermekten vazgeçip Blistex'e vermeye karar verdim. Blistex de kim kii demeyin, ondan daha özel bahsedicem sonra, kapisss;) :P





Ürün incecik, pembecik bir ambalajda satılıyorken kaç kişi iradesine hakim olup "hayır, evde bi dünya dudak ürünüm var, bunu almamalıyım" diyebilir ki? En azından ben diyemedim, diyemem. :(
Kabında beyaz görünen balm dudağa sürüldüğü anda pembeleşiyor. Boşuna "magic" koymamışlar ismini tabii :)


Verdiği rengi çok seviyorum ama benim dudaklarım kuru olduğu için nemlendirmesi yeterli gelmedi :( Ama yine de iyi ki almışım dediğim ürünlerden bi tanesi kendisi :)

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Ben de çok severek kullanıyorum :)Bazıları tadı acı dese de benimkinde bir problem yok çok şükür :)Sanırım bozulan ürünlerde tat değişimi falan oluyor ama rengi oldukça doğal ve güzel çok sürüp yatınca,sabah kalktığım zaman öyle güzel doğallıkta pembe dudaklarım oluyor ki bayılıyorum :)

justuntitled dedi ki...

Evet canım henüz benimkinde de o acı tat yok, umarım hiç olmaz :( Dediğin şeyi ben de yapıyorum gerçekten sabah pespembiş dudaklar çok güzel bi duygu oluyoo :)

Uzun ince kıvırcık dedi ki...

Uyyy pempesine gurbannn :D rengi için kullanıyorum vallahi. Acı tat vermeye başladı, nemlendirmesi de fena değil ama rengi süper :)

justuntitled dedi ki...

Anaa benimki de acılaşmaz inşallah kıvırcığım :( Beni yeterince nemlendirmedi :P Ama dediğin gibi renk on numerooo!

özge dedi ki...

ben hiç sevmemiştim,acayip kuruttu benim dudaklarımı bitiremeden çöpe atmıştım:(

justuntitled dedi ki...

Aaa gerçekten mi :( Üstüste birkaç gün kullansam kesin benim dudaklarımı da kuruturdu. O potansiyeli sezdim ben de :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...