İzleyiciler

22 Şubat 2012 Çarşamba

Nevacare Nutritive Repair Glossing Serum

Saçlar önemlidir. "İnsanı rezil de eder vezir de eder."  kalıbını saçlar için pekala kullanabilirim:) Şahsen saçlarımın kötü olduğu bir günde kendimi hasta gibi hissediyorum. Giyim kuşam beni saçlarım kadar etkilemiyor. Saçlarım güzelse ben de güzelimdir o gün. 


Saçları senelerdir boyalara maruz kalan birisi olarak aslında onlara daha fazla bakım yapmam gerektiğinin farkındayım. Ama üşengeç yanım bana sürekli engel oluyor :( 


Neva Kozmetik ürünü olan bu saç serumu parlaklığı, yumuşaklığı, bakımı vaadediyor. Uygulama şekli ise tam bu üşengeç bünyeye göre!:) Bir damla ürünü avucunuza yayıp temiz ve nemli saç uçlarınıza uçlardan köklere doğru yayıyorsunuz. 


Henüz kullanmadım ürünü. Fakat sizlerin bloglarında daha önce bu üründen memnun kalındığını çok defa okudum. Umarım ben de severim :) Yarın itibariyle kullanmaya başlayacağım. 

Ürün güzel bir karton çanta içerisinde elime ulaştı. 


Çantanın içerisinde ayrıca bir de 2012 takvimi vardı :) Her ayı birer Neva kızı süslüyor takvimde.


Ben Mart ayı kızını seçtim fotoğraflamak için :)


Ürün için Burçin Hanım'a teşekkürler. Denemek için sabırsızlanıyorum. Saçlarımın ürünün vaadettiği "Parlaklık, Yumuşaklık, Bakım" üçlüsüne gerçekten bu aralar çok ihtiyacı var. 


Dipnot: Ben bu yazıyı yazdığımda ürünü henüz denememiştim. 2 defa denedim, kaydı şimdi yayınlıyorum.:) İlk seferde saçlarımı kolay taramamdan başka etkisini göremesem de ikinci deneyişimde saçlarımın yumuşadığını, kuruduktan sonra yumuşaklığının geçip gitmediğini gördüm. Üçüncü kullanımda vaadettiği parlaklığı da kazandırırsa çok mutlu oluciiim:) Bu arada üründen bir defa sıktığımda gayet uzun olan saçlarımın her tarafına yayıldığını söyleyebilirim. Yani ürün kolay kolay bitecek cinsten değil. 

Dipnot: Denemem için gönderilmiştir. Burçin Hanım'a tekrar teşekkürler :)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

serumu nerden alabiliriz
zahide

justuntitled dedi ki...

http://www.nevakozmetik.com.tr/

bu adresteki telefon numarasını kullanarak nerelerde satıldığını öğrenebilirsiniz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...