İzleyiciler

28 Şubat 2012 Salı

H&M Exotic Fruits LipGloss

Lipgloss olayını hiçbir zaman sevmedim. Bu glossu niye aldığımı da bilmiyorum. 2 sene önce almıştım zaten. Belki H&M'de marketlerdeki gibi kasa sırası olduğu bir anda aldığım bir kazağın yanına eklediğim bir şeydir. Sarhoştum hatırlamıyorum yani :))






Şurup tadından nefret ederim. Bu gloss da tam anlamıyla şurup tadında. Çilekli olacağım derken yanlışlıkla şuruplu olmuş.



Dudaklarım hem ıpıslak görünsün hem de simli simli ışıl ışıl olsun, saçlarımı ben Jennifer Lopez topuzu yaparım yeter ki glossum dudağımda olsun diyorsanız bu glossu sevebilirsiniz. 

*Ben glossu sevmedim çünkü değil Jeniffer Lopez gibi topuz yapmak, o topuzların fotoğrafına dahi bakamıyorum. O denli başımı ağrıtıyor. 

Hoşçakalın :*


10 yorum:

capriceline dedi ki...

lippglosların o yapışkan hissinden nefret ediyorum,saçlarımın dudaklarıma yapışmasından... kaçıyorum lippgloslardan. En iyi benim diyenler bile yapış yapışş:((

justuntitled dedi ki...

Di mi canım... Ama malesef ben zamanında almışım almışım zibilyon tane lipglossum birikmiş :(

aysp dedi ki...

ben de hiiçç sevmem ama bir kaç tanesi benim de makyaj çantama girivermiş. şöylee soslu makarnayı umarsızca yersin de dudakların yağlı kalır ya o durumdan hiç farkları yok :)
www.aycelcehayat.com

justuntitled dedi ki...

Çok güzel yorumm :)))

Adsız dedi ki...

bende saçlarımın dudaklarıma yapışmasından nefret ediyorum.bir de şeker yemişimde ağzıma bulaştırmışım gibi bir his veriyor o hissi de sevdiğim söylenemez =)=)

justuntitled dedi ki...

O seksi olduğu düşünülen ıslak görüntüyü de sevmiyosundur sen çokomell, dimi?:)

Taze Bahce dedi ki...

ama renk güzel bee:) mercan tonlarında görüktü bana:)

yeliz dedi ki...

anacım o şurup tadı 2 yıldır beklediği için olmasın(:

Uzun ince kıvırcık dedi ki...

Çocukluk zamanına denk gelmiş şekerim boşver :D ben de bir dönemler sadece lipgloss alırdım ama ıyy hayır ya rujlar varken neymiş lipgloss:P hem dediğin gibi o şurup tadı no no no. Ama görüntüleri ile çekiyorlar insanı o ayrı..

justuntitled dedi ki...

g. paleti, rengi sürünce seffaflasıyo ama:(

yeliz, anacım 2 yıl önceki hali de aynıydı :))

uzunincekıvırcık, aynen yavrum ya cocukluk donemi tamamen :)) aldanıyoruz dış görünüşe, napalım:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...