İzleyiciler

22 Şubat 2012 Çarşamba

Golden Rose Ojeler

Oje fanatiği bir şahıs olarak manyetik ojelere kayıtsız kalmam mümkün değildi elbette ^.^ Manyetik ojeleri en azından ben ilk olarak Golden Rose'da gördüm. Yabancı markalar daha önce çıkarmış olabilirler, bilemiyorum o kadarını. Türkiye'de ulaşılabilir olan markalardan 2 tanesi daha manyetik oje ürettiler Golden Rose'dan sonra. Kimi onu sevdi, kimi bunu sevdi, kimi şunu sevdi. Benim gönlüm fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla Golden Rose'dan yana oldu :) 

Oje elime geçer geçmez sürdüm ama ertesi gün İstanbul'a gideceğim için ve o saatlerde bavul hazırlama telasında oldugum icin fotoğraflayamadım. Şu anda da tırnaklarımı kesebildiğim kadar kısa kestim. Minicik tırnaklarım var yani. Manyetik ojeyle pek de harikalar yaratamayacağımı düşünüyorum şimdilik :)) Zaten size o minik çirkin tırnakları göstermek de istemem :) Azıcık kendine gelsin tırnaklarım, bakın nasıl süreceğim o zaman bu orijinal ojeyi :) Ama elime ulaştığı akşam 3 tırnağıma denediğim kadarıyla ben bu ojeyi kullanmayı pekala becerdim diyebilirim :)

Bendeki numarası 01 olan bu oje bence serinin en güzel renklerinden birisi.


Bu oje de görüp görüp arzuladıklarımdan bir tanesi. Rengi müthiş bence! Ama sanırım metalik duruşu benim elime pek yakışmadı. Belki de uzun tırnaklarıma yakıştıramamıştım. Kısa haliyle daha güzel duracağını düşünüyorum. En kısa zamanda sürebilirim tırnaklarım uzamadan :) Rengi kesinlikle çok orijinal duruyor. 


Bence Golden Rose Paris şişelerinden kurtulup bu metalik kapaklı kaliteli şişelere koymalılar ojeleri! Ambalaj birçoğumuz için çok önemli, değil mi? Ben Fantastic Color şişesini çok sevdim, çok kaliteli duruyor. İnanır mısınız bilmem ama Paris serisini sırf şişelerinden dolayı tercih edesim gelmiyor. Yukarıdaki ojeyi tenzih ediyorum bu arada :)) Onun yeri ayrı :)


Bütün ojeleri tırnaklarıma birazcık özgüven geldikten sonra derhal süreceğim. Zira şuanda gerçekten aşırı kısalar ve onların kısa oluşundan dolayı ben hayata adapte olamıyorum :) Sanki saçlarımı kestirmişim gibi... Kendime alışmaya çalışıyorum, mazur görün :))


Manyetik oje bulamadığıma dair attığım bir mailin karşılığında Burçin Hanım'dan gelen "manyetik oje ve yarenleri" isimli bu hediye beni çok mutlu etti :)
Tek bir tane oje bekliyorken kargo paketinden ekstra şeyler çıkması hangi insanı mutlu etmrez ki? :) Paketin içinden sadece bunlar çıkmadı bu arada. 
Bir şey daha çıktı ki onun yazısı da birazdan yayında olacak :)
Burçin Hanım'a teşekkürler :)

1 yorum:

Junkhead dedi ki...

Kızım maşallah buara iyisin :D Oooh güle güle kullaaan ;) Muckkss !! Ben de bugün pazardan 5 tane oje aldım la baksana benim fıstıklara daaaa :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...