İzleyiciler

25 Şubat 2012 Cumartesi

Golden Rose Magnetic Oje No:01

Nihayet ben de cızıttırabildim tırnaklarımı. İlk denemem sayılır aslında. Daha önce iki üç tırnağımda deneyip direkt silmiştim. Şimdi sıfır hatayla beş parmağa da sürdüm. Ama sağ elime henüz geçmedim. Sıfır hata değil sekiz on hata olur sağ elle birlikte herhalde :P Neyse sağ eli boşverelim biz. O bizden değil zaten :P


Tırnaklarım uzun olsaydı daha fazla çizgi oluşabilirdi, daha güzel olabilirdi. Ama kısalar işte, hıh! Sanırım ellerim titrediğinden çizgiler yeterince net olmamış, biraz dağılmış. Böyle de sevdim. Tırnaklarıma baktığımda gördüğüm 3 boyutlu görüntü çok güzel bence :)


Ocemin nosu 01. Güzel bir mor tonu. Diğer renklerini alır mıyım? Hmm sanırım almam:) Çünkü bütün renkler griye çalıyor bir şekilde. Bariz baskın şekilde kendi renklerinde çizgiler oluştursalar belki birkaç renk alırdım. Ama bi tanesi yeterli bence işin mantığını sergilemek adına. 


Ürünün fiyatı 8tl sanıyorum. 

*Denemem için gönderilmiştir. Denedim, sevdim. :)

5 yorum:

aysp dedi ki...

6.75 e aldım canım ben. ilk denemeye göre güzel sürmüşssün.Ben ilk sürdüğümde beğenmeyip sildim.2.sürdüğümde de beğenmedim silmeye üşenip üzerine bir kat sürüp tekrar mıknatıs tutmuştum.Biraz zahmetli yani :)
ama güzel mi ? güzel..
www.aycelcehayat.com

aysp dedi ki...

5.25 TL 'di ya fazla atmışım 6.75 die :)

Unknown dedi ki...

Çok güzelmiş rengi :)Ben inadına cızıttırmayanlardanım :)Hem bana göndermediler de zaten :)Ama rengi güzelmiş bebeğim.Bir de yıldızlıları çıktı sanırsam ;)

Adsız dedi ki...

Cok degisik duruyor gercekten! : )

justuntitled dedi ki...

Aysel, ne ucuza almışsın öyle :) Gerçi ben de ücret ödeyip almadım ama 8tl ye satıldığına şahit oldum. Güzel mi kesinlikle çok güzell :)

süslüm, keşke sen de cızıttırsan. inan fotoğrafta görünenden daha etkileyici duruyo tırnakta :) yıldızlılarını da gördüm ama pek hoşuma gittiğini söyleyemem. belirgin bir desen cıkmıyo onlarda ortaya :(

viva, çok teşekkürleerr:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...