İzleyiciler

26 Şubat 2012 Pazar

Blistex MedPlus For Lips

Bu ürün hakkında sanırım herkesin söyleyecek bir sürü güzel fikri vardır. Biz kendisiyle epey geç tanıştık. Fakat kısa sürede gayet samimi bir birlikteliğe imza attık. Bu birlikteliğin ilelebet sürmesini diliyorum çünkü ben kendisiyle oldukça mutluyum. O da beni terk etmezse ne âla memleket! 


21,93 senelik ömrümde ne boş şeylerle uğraşmışım, affet beni Blistex. Seninle tanışacağımı bilseydim hiç o pis öekkk boyalarla dudaklarımdaki çorak arazilere çirkin görüntüler salar mıydım... İyi ki girdin hayatıma Blistex! Öf be aman bastım paranı aldım işte 8 lira bişisin topu topu. Zaten parmakla mıncık mıncık oldun iyice, huylandım senden! N'olurdu alttan filan sürpriz bi fırça yumurtlasaydın? Bak Ayşe Teyze'nin kızının dudak koruyucusuna, onun fırçası var. Sen ancak dudak yakmayı bil. Ancak insana kendini Ebru Polat filan hissettir. Hem Ayşe Teyze'nin kızının dudak koruyucusu insana kendini Angeline Jolie gibi hissettiriyomuş. Of yaa! Sinirlendim şimdi o.O


Ben seni eleştirmezsem sen şimdi kendine çeki düzen vermezsin blistex'cim. Salarsın totoşu göbişi filan. O yüzden azıcık laf sokayım ki sürpriz bölmelerin olsun, bölmenin içinde fırçası olsuun, ne bilim bi ancelina coli olsssun aklına böyle seyler de gelsin istedim. Yoksa böyle de seviyorum seni, hani bana küsüp de evin içinde filan bile olsa kaybolma. Minicik şeysin zaten, hiç uğraşamam aramakla. Öptüm by!

6 yorum:

Uzun ince kıvırcık dedi ki...

Bende seviyorum bu ürünü çok. İlaç gibi hatta anneannemin her derde deva viks kremi gibi kokuyor ama etkisi çok iyi. Bu arada nasıl yapıyorsun sen o foto kenarlarında ki siyahlıkları ya hangi photoshop prog kullanıyorsun :D ?

serinus dedi ki...

yaa ben de bayılıyorum buna 2 günde kupkuru yarılmış dudaklarımı yumuşacık pamuk gibi yaptı :) bayılıyorum tek kelime ile iyi ki varsın blistex :)) en kısa sürede ben de bi yazı yazacağım bununla ilgili ama ne zaman bakalım :)

justuntitled dedi ki...

uzunincekıvırcık, aynen öyle viks gibi :D kabı da benziyo :P picasa ile yapıyorum canım :)

serinus, ben sürdüğüm anda geçiriyo kuruluğunu. Senin yazını da dört gözle bekliyorum o zaman :)

Kitap Eylemi dedi ki...

vallahi övdün mü yerdin mi bilemedim yanında ama hayırlı bir şeyler gibi geldi anlattıkların , denesem mi:)

justuntitled dedi ki...

:)) övdüm övdüm. baksana nasıl da mıncık mıncık etmişim, sevmesem eder miydim? :) Kesinlikle denemelisinn.

Bakım Günlüğü dedi ki...

Geceleri sürüyorum, yatıyorum, sabah nemli ve taze dudaklarla uyanıyorum. Başarılı bir ürün bence! Hem şeffaf, renksiz olduğu için erkekler tarafından da rahatlıkla kullanılabilir:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...