İzleyiciler

3 Nisan 2013 Çarşamba

Garnier Bal Özlü Nemlendirici-Çok Kuru Ciltler İçin

Geçtiğimiz yazdan beri cildimde nedenini bilmediğim bir kuruluk başladı. Aynı zamanda özellikle yüzümün sağ yarısında şimdiye kadar yarısına bile sahip olmadığım sivilceler oluştu. Ben buna gecikmiş ergenlik diyorum :p Çalışmaya başladığımdan beri her gün makyaj yapıyorum. Sanırım cildim buna reaksiyon gösteriyor. Bir hafta makyaja ara vermeyi denediğimde yeni sivilce çıkmadı. O gün bugündür makyajı haftada 3-4 güne düşürdüm. Bu arada belirteyim bu sivilcelenmeler başlayana kadar yüzümde(o da sadece alnımda olmak şartıyla) belki on tane bile sivilce çıkmamıştır toplamda. O yüzden yüzümün bu hale gelmesi oldukça moral bozucu oldu. Yeni sivilce çıkmasa da kalan izler sinirimi bozmaya yetiyor :( 

 Cildimin kuruluğu için arayışta olduğum dönemlerde Garnier'in bal özlü nemlendiricisiyle tanıştım. Balın gücüne inanırım, o yüzden bu nemlendirici beni kolay cezbetti.


Kapağını açana kadar her şey çok iyiydi. Kırmızı öksürük şuruplarını düşünün. Hah işte bu nemlendirici aynen öyle kokuyor! Koku konusuna pek fazla takık değilim. Ama bu nemlendiricide bu koku öyle baskın ki sürüldükten sonra birkaç saat çok rahat hissediliyor. Rahatsız edici olduğunu düşünüyorum. Koku bu kadar baskın olduğuna göre içindeki alkol oranı epey yüksek olmalı, gün ışığına çıkacağım zamanlarda pek elim gitmiyor bu yüzden. Kutusunu attığım için içeriğini yazamıyorum ne yazık ki.


Cildim çok kuru olmasına rağmen bu nemlendiriciyi kabul etmedi. Çabuk emilen bir yapıya sahip değil. Makyaj altına kullanmak mümkün değil. Kokusu rahatsız etse de gece yatarken az bir miktar kullanıyorum. 

Losyon gibi hafif bir yapısı var. 


Ürün 50 ml. 
12 ay ömrü var.
Yanlış hatırlamıyorsam 10 tl civarı bir fiyata aldım.
Sevmedim.

9 yorum:

мaᖱaмe кoкoş dedi ki...

Hımm..Garnier markasını ürünlerini pek severim,kabıda sevimli ve şirin duruyor ama keşke memnun kalsaydın kremden üzüldüm böyle bir sonuçla karşılaşmana:/

justuntitled dedi ki...

Genel olarak Garnier'i ben de çok seviyorum. Sadece bu ürünle yıldızımız barışmadı. Genelleme yapmıyorum tabii :)

Unknown dedi ki...

ben cildim çok kuruyken yves rocher kullanıyordum ve gerçtenn çok iyi nemlendiriyor. özellikle gece kremi..sabaha pamuk gibi bir cilte uyanıyorsun :)

Unknown dedi ki...

benim de cildim çok kuru cnm. hevesle okudum. ama yaramadı sanırım.

justuntitled dedi ki...

Jelibon, yves rocher'un hangi nemlendiricisi? Denemek isterim.

Selma, ne yazık ki ben sevemedim. Ama cilt ürünlerinin etkililiği kişiden kişiye değişebiliyor. Onu da göz ardı etmemek gerek.

Helly Helena dedi ki...

hiç moralini bozma canım, ben de 30 yaşından sonra sivilcelerle boğuşan bir insan haline geldim. böyle kokulu kremleri sakın sürme, özellikle içinde c vitamini olan bir krem edin, eğer yaşın 30dan büyükse retinol içerikli bir kremi de geceleri sürebilirsin ama ilk naçizane tavsiyem c vitaminli. ayrıca tonik sürme ve yıkadıktan sonra hiç kurutmadan kremini yüzüne sür. sevgiler..

justuntitled dedi ki...

Helly Helena, moral bozulmayacak gibi değil ki :( Yaşım 23. C vitaminli krem araştırmasına başlıyorum o halde. Her görenin "yüzüne ne oldu :O" tepkilerinden sıkıldım :(

betty boop dedi ki...

selam :)

bnun yeşil olanını kullanıyorum bende, kokusuda güzel, yağlıda değil tavsiye ederim. ama sivilce izleri konusu bendede var :(

justuntitled dedi ki...

Hangi cilt tipi için o yeşil olan betty? Hiç koku olmasın istiyorum ben :/ Kahrolsun sivilce lekeleri :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...