İzleyiciler

29 Mart 2013 Cuma

Deborah Milano Euphoric Shine Lipgloss 08

Genel itibariyle kozmetik dünyasının en sevilmeyen ürünlerinden biridir glosslar. Rüzgarlı havalarda saçlar dudaklara yapışır, kaldı ki glossla ağırlaşmış dudakları taşımak oldukça rahatsız edicidir zaten. İyi ya da kötü birçok gloss için aynı rahatsız edici özellikleri sıralamak mümkün bana göre. Yine de zaman zaman elimin rujlardan çekilip glosslara gittiği de oluyor.


Euphoric Shine gloss içerisinde yoğun miktarda gümüş simler barındırıyor. Ama uygulandığında sim varmış hissi yaşatmıyor. Simler özellikle güneş altında bolca ışıltı katıyor dudaklara. Fotoğrafta altın yansımalar görünmüş. Yanıltmasın. Dediğim gibi yalnızca gümüş pırıltılar bunlar.


Asla glosssever bir insan olamadım. Olamayışımın sebebini ilk cümlelerimde açıkladım. 
Aynı şeyler bu ürün için de geçerli. Dudaktaki o yapış yapış his oldukça rahatsız edici. Kalıcılık konusunda pek bir şey söyleyemeyeceğim açıkçası. Tanıtımında 6 saatlik kalıcık vaadediyor. Hava akımının olmadığı bir ortamda put gibi duracak bir insana uygulandığında belki 6 saat kalıcılık sağlayabilir. Normal şartlar altında benim için kalıcılığı yarım saatten öteye gidemez. Bu üründe sevdiğim tek bir şey var ki o da dudaklara cam gibi bir görüntü vermesi. Bu konuda gerçekten başarılı buldum ürünü. Aynı zamanda hafif de olsa bir kokusu var.


Ambalajı oldukça cezbedici. Altın rengi kapağı ve tüpünün kadınsı kıvrımlara sahip oluşu gönlümü çaldı. 
Aplikatörünü de beğendiğimi söylemeden geçemeyeceğim. Fırçadan ziyade bu tarz süngerli aplikatörlerle daha rahat sürüyorum glossları. Ayrıca kesik uçlu olması da rahatlık için artı bir özellik.


Ürün 10 ml. 24 ay ömrü var. 
misspera.com'da 19.99 TL'ye bulabilirsiniz.

Sevgiler.

5 yorum:

justuntitled dedi ki...

Thanks. I visited and followed you already! I think it is not a deal, if you are interested in, feel free to follow, otherwise don't follow, nobody has to follow. i am a big supporter of freedom :P Btw i am Turkish, you r Turkish. Why do we use this fucking English? :P

Uzun ince kıvırcık dedi ki...

Why do we use this fucking english??!! Ne güzel cümle. Güldüm walla :) Seni yeni bir post ile görmek güzel ;)

justuntitled dedi ki...

:)) Birkaç ayda bir yeni bir postla görebilirsiniz artık beni :P

мaᖱaмe кoкoş dedi ki...

Ne güzel bir renk böyle güle güle kullan

justuntitled dedi ki...

Teşekkürler kokoş :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...