İzleyiciler

30 Mart 2013 Cumartesi

Avon Glimmerstick Diamonds Eyeliner

Avon bu göz kalemlerini ne zaman çıkardı bilmiyorum ama ne yazık ki benim tanışmam epey geç oldu. Kesinlikle her rengi alınası bir seri olmuş!


Kalemtraş kullanmayı gerektiren göz kalemlerinden nefret ediyorum. O kalem açıldıkça kırılır, sürümü ilk anki performansını kaybeder genellikle. Asansörlü ürünlerde ne mutlu ki böyle sıkıntılar yok. Fakat asansörlü oluşunun tek bir sıkıntısı var ki o da ucunun kullanıldıkça inceliğini kaybedişi, hafif uygulamalara izin vermeyişi... Bu sorun, açılı uygulamayla giderilebilir elbette. Yani her koşulda asansörlü göz kalemi normalini döver!


Bu kadar beğendiğim bir seriden yalnızca 2 renk alarak ne büyük hata etmişim. Öncelikle kalemlerin sürümü yumuşacık. Simli kalemlerin sürümü genellikle zor olur, gözkapağına hafif bir acı verir o simler. Bu kadar yoğun simlere sahip olan bu kalemlerde kesinlikle böyle bir sıkıntı yok. Yağ gibi kayıyor. Kat kat sürmeye gerek duymaksızın ilk seferde rengini net bir şekilde veriyor. Gün içinde simler oraya buraya dağılarak gözlerinizi düğüne giden kız çocuğu havasına sokmuyor.


Bu iki renkten favorim black ice! Açıkçası ikisi arasında bariz bir fark yok. Smokey diamond, black ice'a göre biraz tık daha gri. Black ice ise tam bir siyah! 


Bütün gün aktı mı bulaştı mı düşüncesi yaşatmayan bu kalemler benim gibi pek göz kalemi sevgisi olmayan biri için hep en üst çekmecede duruyorlar. Göz makyajında simden kaçınmayanların mutlaka bayılacağı bir ürün olduğuna eminim. 
Her birini indirimli fiyatıyla 6 liraya aldım. Yanlış hatırlamıyorsam indirimsiz fiyatı 12-13 tl'ydi. 

Sevgiler

10 yorum:

melisa yağmur dedi ki...

Güle güle kullan :) Bu ay bende sipariş ettim bunlardan

justuntitled dedi ki...

Teşekkür ederim :) Sen de çok seveceksin bence :)

ÖziBio dedi ki...

böcem birincisi bu seri bu ay indirimde,ikincisi ise yeni bi kalem çıkarmış avon,yine asansörlü ama kapağını kapatınca ucu sivriliyor :)) Bi arastır bak,yalnız 3 rengi var malesef.Yine de bir bak derim.Öperimmmmm :*

justuntitled dedi ki...

Avon sesimi duymuş olmalı! :) Böcem şu sıralar Avon satıcısı yok çevremde, bakıp da içimde kalmasındansa bakmamayı yeğliyorum şimdilik :))

мaᖱaмe кoкoş dedi ki...

Renkleri çok güzel bunların siyahı var bendede güle güle kullan,benim bloğada beklerim.
sevgiler

justuntitled dedi ki...

Teşekkür ederim sen de seve seve kullan :)

Makyaj Kelebegi dedi ki...

Bende seviyorum bu kalemleri.Black ıce dışındaki tüm renkleri almışım.Black ıce'ı neden almadıysam?

justuntitled dedi ki...

Oysa ki black ice ne kadar güzel :)Bu ay indirimde olduklarını söyledi ÖziBio, ulaşma imkanın varsa al derim black ice ı da :)

Unknown dedi ki...

bu kalemler gercekten cok iyi bence avon göz kalemi konusunda oldukca basarili ben zaten genelde begeniyorum avonu bu kalemlerin butun renkleri.var bende alma imkaniniz varsa 5er 10ar alinn kizlarr:):):):)bende blogumda genisce biryer ayiricam ilerleyen gunlerde avona;)beklerim hepinizi

justuntitled dedi ki...

Yorum için teşekkürler Aybike :) Sendeki renkleri de merakla bekliyoruz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...