İzleyiciler

30 Aralık 2012 Pazar

Meğer yaşıyormuşum.

Her gün ilk iş olarak bilgisayarı açmamın kocaman bir sebebiydi bu blog. Üzerinde saatlerce vakit harcadığım, harcadığım saatler boyunca fazlasıyla keyif aldığım bir yerdi. 1 sene boyunca yazdım. Ne olduysa  Temmuz ayında bir kopuş yaşadım blogdan. İşte o Temmuz bu Temmuz'dur ki yazmayalı bir baktım yarım sene olmuş. Ben blogger'a giriş bile yapmamışım. Onlarca yorum, binlerce mail birikmiş. Takip ettiklerim almış başını gitmiş. Ben neden neredeyse bende bağımlılık yaratan bu blogdan böylesine kopmuşum?..

Geçtiğimiz yıl benim için fazlasıyla çetrefilli bir yıldı. Kpss telaşı, işsizlik korkusu üzerine bir de 4 senelik sevgilimi hayatımdan çıkardım. Artık Haziran'a doğru iyice leylalaşmış, aklımı gerçekten beş karış havalara uçurmuştum. Moron kelimesinin beden bulmuş haliydim resmen. 

Temmuz 7'de Kpss sonrası artık kazanamayacağım kesinleşince üzerimdeki baskılardan birisi kalktı olumsuz da olsa. Ama artık kafayı yiyor gibiydim. Hayatımda o zamana kadar o kadar devasa bir boşluk hissi yaşadığımı bilmiyorum. Elimi kolumu nereye atacağımı şaşırır olmuştum. Saçma saçma işler yaptım o sıralar. Çok saçma bir dönemdi.

Eylül ayı geldi sonra.

Tamamen plansız olarak ücretli öğretmenlik başvurusunda bulundum. Ertesi gün epey ücra bir ilçenin milli eğitiminden telefon geldi. Sonraki gün de göreve başladım. Yalnız yaşama fikri peydah oldu beynime. Ve daha sonraki gün de ev tutup taşındım. 3 günün içinde oldu bütün hepsi. Ciddi ciddi bunalmışım o zamanlar :) 

O gün bugündür ücretli de olsa öğretmenlik yapıyorum. Sabahları 6'da uyanmak bile ne kadar güzelmiş meğer insan bir şeyi severek yaparsa. Makarna-hazır çorba bile çok keyif veriyormuş insana. 

İnternet de yok. Yani var da meb blogger'ı sakıncalı görüyormuş :P Bu arada ücretmen oldum diye kpss yi unutmadım. Şimdilik o konuda da her şey yolunda. 

Kısacası 5 aydır filan yokum buralarda. Hayatımın b.ka sardığını düşünür olmuştum. Elimi eteğimi çekmiştim her bir şeyden. O gecikmiş ergenliğimi tamamladım sanırım şu sıra. Çok iyiyimm!!!

Bu arada çok özlediğim isimler var buralarda. Hayırsız olduğumu biliyorum.
Hepiniz beni affedin...

Sanırım bu da yarım sene gecikmiş bir veda yazısı oluyor.




Ahanda ifşa oldum giderayak :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...