İzleyiciler

26 Kasım 2013 Salı

Bunu Blogumda Paylaşabilirim. Hürriyet Benim.

Hürriyet; gündeme dair cesur bir projeyle karşımızda. TBWA\ISTANBUL'un hazırladığı proje kısa zamanda oldukça ses getirdi. Din, dil, ırk, cinsiyet ayırt etmeden bireysel özgürlükleri konu alan projenin amacı Türkiye'nin dört bir yanından insanların hürriyetlerini dile getirmeleri ve seslerini duyurmaları...

Bu proje katılımcıların kendi hürriyetlerini anlatmaları için tasarlandı, katılımcılar videolarını oluştururken ilham versin diye de bir film hazırlandı.
 
Hürriyet, herkesi kendi hürriyet cümlelerini yazmaya ve hürriyet şarkılarını yaratmaya davet etti. Kullanıcılar içinde kendi fotoğraflarının da olduğu hürriyet filmleri yaratabiliyor ve bu filmleri sosyal medyada dilediğince paylaşabiliyor. Ayrıca seçtikleri mesaj ve fotoğraflarından oluşan bannerı hurriyet.com.tr sayfalarında yayınlanıyor. Kısaca proje tamamıyle interaktif bir proje olarak kurgulandı. www.hurriyetbenim.com üzerinden ilham verici videoyu seyredebilir, kendi video ve bannerınızı yaratabilirsiniz.

"Hürriyet Benim" filmi, daha TV’ye çıkmadan viral olarak sosyal medyada gösterildi ve çok kısa sürede yayılarak; sosyal medyada konuşulmaya ve paylaşılmaya başlandı. Kullanıcıların katkılarıyla yapılan klipleri Twitter'dan #hürriyetbenim hashtag'iyle takip edebilirsiniz.

Ben de kendi videomu oluşturdum ve benim için hürriyetin ne demek olduğunu anlattım. İzlemek için;

Bir boomads advertorial içeriğidir.

16 Kasım 2013 Cumartesi

Garnier Nem Dengesi Matlaştırıcı Sorbe





Merhabalar, özellikle de mevsim geçişlerinde çoğu bakımlı bayanın ortak şikayeti; ciltteki yağlanma! Özenerek yapılan makyajın yağlanmaya yenik düşmesini kim ister ki?

Bunun için Garnier Nem Dengesi Matlaştırıcı Sorbe ile yağlanma kontrol altında! Klasik nemlendiriciler cildinizi nemlendirirken maalesef yağlandırıyor da. Cildiniz klasik bir nemlendiriciden daha fazlasını hak ediyor. Daha fazlasını da Garnier yapmış, bir göz atalım ne dersiniz?

Kullanışlı ve şık ambalaj tasarımıyla daha kapağını açmadan gönülleri fetheden sorbe, kapağını açtığınızda mis kokusu ve yeşil çay yapraklarından aldığı açık yeşil rengiyle de büyülüyor. Kokusu, kokuya karşı hassasiyeti olanları rahatsız etmeyecek kadar hafif.

Ürünü sabah-akşam temizlediğiniz cildinize uyguluyorsunuz. Su bazlı yapısıyla cilde çok kolay yayılıyor, böylece diğer kremlere nazaran çok daha az ürün yeterli oluyor.

Ürünün en sevdiğim özelliği, yukarıda da belirttiğim gibi su bazlı olması ve paraben ve türevlerini içermemesi. Ayrıca içerdiği yoğun bitki özleriyle cildin dışarıdan beslenmesine yardımcı oluyor.

- Karma ve yağlı ciltlerin ihtiyaçlarına özel olarak geliştirilen Nem Dengesi cildinize özel yenilikçi dokusu ile klasik nemlendiricilerin bir adım ötesi. Artık nemlendiricileri; nemlendiriciler ve yeni nesil nemlendiriciler olarak ikiye ayırmanın vakti geldi!
- Hepimizin bildiği gibi, cildimiz için çok faydalı yeşil çay özlerinden oluşturulmuş ve besleyiciler açısından zengin nemlendirici anında nem artışı ve 24 saat nemlendirme sağlayarak cildin kaybettiği nemi kazanmasına yardımcı olurken; bir ay içerisinde cildin doğal nem dengesine kavuşmasına yardımcı olur.
- Ürünü sabah makyajdan önce baz olarak uyguladığınızda mevsimsel şartların getirdiği nemsizliği  alıyor ve gün içinde özellikle T bölgesindeki parlamayı-yağlanmayı engelliyor, akşam makyajınızı temizlerken bile makyajınızın sabitlendiğini fark ediyorsunuz.
- Bununla da kalmıyor, sorbe cilt rengini eşitleyip pürüzsüzleştiriyor.
- Bir aylık düzenli kullanım sonunda da doğal nem dengesine kavuşmuş, bebek cildi gibi bir cilde sahip oluyorsunuz.
- Hafif sorbe dokusu yağ içermiyor ve hızlıca emiliyor.
- Yağlanmayan cilde gün boyu süren tazelik ve temizlik hissi veriyor.
• Dermatolojik olarak test edilmiş ürün, hassas ciltlere uygun yapıda.

Diğer Garnier ürünlerinde de olduğu gibi, sorbe her bütçenin rahatlıkla edinebileceği bir fiyatla satışta; 50ml lik ambalajında 14,99 TL.

Vaatlerini fazlasıyla gerçekleştiren Garnier Nem Dengesi Serisi yenilikçi dokularıyla farklı cilt tiplerine mükemmel uyum sağlıyor. Siz de serinin diğer ürünlerinden cildinize uygun olanını seçip tazeliğin keyfini çıkarabilirsiniz;

- Yağlı ve Karma Ciltler için Matlaştırıcı Sorbe
- Normal ve Karma Ciltler için Ferahlatıcı Krem
- Kuru Ciltler için Besleyici Balsam
- Mat Ciltler için Canlandırıcı Jel Hassas Ciltler için UV Korumalı Losyon

Garnier hem kaliteli hem uygun fiyatlı ürünlerine yenilerini eklerken, doğayı da unutmamış. Ürün kutusunda FSC onaylı karton kullanarak doğaya saygısını göstererek doğa severlerin de sevgisini kazanıyor.

Ürünün reklam filmini buradan izleyebilirsiniz. Garnier'in birbirinden güzel yeni ürünlerinden haberdar olabilmek için de Garnier Facebook sayfasını beğenebilir ya da Garnier Twitter hesabını takip edebilirsiniz.

İçerik: www.mamontenka.com

Bir bumads advertorial içeriğidir.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...