İzleyiciler

7 Ekim 2013 Pazartesi

Mim

Makyajsever yazmayı unutunca, mimleyeyim de yazacak bahanesi olsun diye düşünmüş olmalı Özi :) Yoksa toptan unutulacağız. Teşekkürler böcecim :*



1-En çok incindiğin/kırıldığın kelime?

Sorunun kelime diye sınırlandırılması iyi olmuş. Durum denseydi saya saya bitiremezdim sanırım. Fazla kırılganım galiba. En sevmediğim durum kendimi anlatamamak olduğundan sanırım en sevmediğim kelimeye "anlamıyorsun" diyebilirim. Durum hep tam tersi oluyor aslında.

2-''Herkesin kullandığı bir kelime olur, ama senin için bir insan olur, o özel insan o kelimeyi kullanınca alınırsın'' ne düşünüyorsun?

En yakın arkadaşım, dostum hatta kardeşim dediğim insandan duymadıkça hiçbir kötü söz çok fazla yara açmaz bende. Benim için o özel insan sevgili vs değil bahsettiğim arkadaşımdır. Çok şükür ki 10 yıllık mazimizde can acıtacak hiçbir durumumuz olmadı, umuyoruz olmayacak da. 

3-Seni en çok duygulandıran şarkı?


Bundan 1 sene öncesine kadar 5 senedir beraber olduğum sevgilimle pek dinlerdik bu şarkıyı. Şimdi ikimizi de eller aldı, eller öpüyor.

4-Daha önce seni bırakan birisi geldi senden ikinci şans istedi sende verdin ama buna rağmen yine bırakıp gitti... Şimdi pişman! ne yaparsın ne hissedersin?

Orta parmak derim.

5-Nefret mi Aşk mı?

Sevgilim var ama aşık mıyım bilmiyorum. Şu an için nefret ettiğim bir kimse de yok hayatımda. Yani benim için ikisi de cevap olabilecek bir seçenek değil.

6-Birinin kalbini kırdığında nasıl gönlünü alırsın?

Güzel bir özür, türlü şebeklikler... Genelde kırmak suretiyle kalplerle pek uğraşmam. 

7-Nasıl ağlarsın bağırarak mı? içine akıtarak mı?

Uzuuuun zamandır ağlamıyorum. Duruma ve bulunduğum ortama göre değişir tabii ağlama stilim. Yalnızsam bağırmak ne kelime haykırarak da ağlayabilirim. Ama sessiz ağladığım da olur. Bu genelde ortada sebep yokken ağladığımda olur. Yani ağlamalarım çoğu zaman sağanaktır.

8-En korktuğun şey?

Çoğumuzun en korktuğu şey birilerinin ölümüdür, kendi ölümüdür. Buna ek olarak yanarak ölmekten çok çok çok korkuyorum. 

9-Ruhun sıkıldığında ne yapmayı seversin? Kendini nasıl sakinleştirirsin/dinlendirirsin?

Ruhum sıkıldığında zaten yapacak bir şey bulamıyorum demektir. Şunu yaparım bunu yaparım demek saçma olacaktır. Bir şeylerle uğraşıyorsam ruhum zaten sıkılmaz. Ha çok da sıkılırsa oturur ağlarım sonra da uyurum.

10-Bazen kızılmasından hoşlanırsın peki en çok ne için kızılmasını seversin?

Hiçbir koşulda kızılmasın bana. 

11-Şiir/müzik/öykü/deneme?

Bir Türkçe Öğretmeni olarak ne şiir ne öykü ne de deneme diyorum malesef. Kitap da okurum ama müzik dinlemek hepsinden daha çok zevk verir. Ayrıca şiir okumayı/dinlemeyi hiç sevmem.

12-En son ne için ağladın?

Cenazede ağlamıştım. 3-4 ay olmuştur sanırım. O zamandan beri ağlamadım. Ki ağlama kabiliyetimi kaybettim diyebilirim.

13-Birinden hemen etkilendiğin özellik?

Güzel diksiyon. Etkili ses tonu. Gülümseyen bakışlar.

14-Dayanamadığın şey?

Sağımda solumda önümde arkamda 100 metre yakınımda sakın çiğnenmesi!!!

15-En sevdiğin duygu?

Hmm... Bilemedim. Huzur olsun yeter. 

:*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...