İzleyiciler

14 Şubat 2013 Perşembe

Maybelline Volum' Express Maskara

Rimelin ismini "sakın alma" olarak gönül rahatlığıyla değiştirebiliriz. Şimdiye kadar kullandığım en işe yaramaz rimel kendisi.


Hakkında yazabilecek pek bir şey bulamıyorum açıkçası. Hiçbir işe yaramıyor. Sadece kirpikleri tarama yönüyle ufak bir işlevi var. Utanmasa şeffaf rimel olacakmış.


Kaç kat sürdüysem de bu görüntüden öteye gidemedim. Hazırda olan kirpiklerimi de düşük düşük yaptı üstüne.
 Olmadı Maybelline!


A101'den 9.90'a aldım.

Kedi meraktan ölürmüş!

13 Şubat 2013 Çarşamba

Flormar Deluxe Cashmere Ruj DC27

Merhaba!

Artık kozmetik adına yenilikleri takip ettiğimi söyleyemem. Deluxe Cashmere serisiyle de yeni tanıştım. (Belki de zaten yeni bir seridir, bilemiyorum.) Bu tanışmadan da oldukça memnunum! :) 


Uzun zamandır gül kurusu hatta biraz mor renge yakın bir ruj almak istiyordum. Deluxe Cashmere serisini pamuk almak için gittiğim kozmetik mağazasında fark edince renklerine bir bakayım dedim. Alırken biraz tereddüt etmedim değil açıkçası. Rengi gayet koyu olan bu ruj her gün kullanılabilecek tarzda değil bana göre. 


Serinin geneli nasıl bilmiyorum ama DC27 oldukça kuru bir ruj. Zaten kuru olan dudaklara uygulandığında pek hoş duracağını düşünmüyorum. Aynı zamanda en az bir kırmızı ruj kadar hata kaldıramayacak olan bu renk çok dikkatli sürülmeli. 


Fakat ambalajında durduğundan daha açık bir renge bürünüyor dudakta. Tabii yine de koyu bir renk olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu durum :)


DC27'nin en büyük güzelliği ise kalıcılığı! 
5-6 saat boyunca tazelemeden durdum. Bu süre zarfında çay kahve çikolata gibi şeyler yeyip içtim. Belli belirsiz silinmeler olmuş iç kısımlarda fakat çok da büyük bir problem değil bana göre. Üstelik 5-6 saat de gayet yeterli bir süre. 


Kısacası gerek renginden gerek kuru yapısından dolayı her zaman kullanılabilecek bir ruj değil. Fakat hafif bir allık+rimel ikilisiyle zaman zaman kullanılabilir. 

Ruju 17 tl'ye aldım. Flormar'ın sitesinde 15.50 tl. Fakat site üzerindeki renk skalası oldukça saçma. Almadan önce araştırmanızı öneririm. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...