İzleyiciler

31 Mayıs 2012 Perşembe

Botanikshop Çekilişinin Sonucu

Merhaba,

Botanikshop çekilişini Haziran'ın ilk günlerinde sonlandıracağımı yazmıştım ama final sınavlarım var ve zar zor bulduğum boşluklardan birinde tamamlamak istedim. 1 gün erken bitirmiş oldum yani. Zaten en son katılımın üzerinden günler geçti, kapış kapış giden bir çekiliş olmadı yani :) 

Çekilişime katılmanız için tek şartım izleyicim olmanızdı. Ekstra haklarla birlikte 8 katılım hakkınız olabiliyordu hatırlayacağınız üzere. Her neyse. Bakalım kimler katılmış çekilişimize :)








33 kişi katılmış çekilişe. Ekstra haklarla bir 184'e yükselmiş sayı. 


Ta taaam! Çekilişimizin kazananı "uzunincekıvırcık"!!! :) Tebrik ederim canım! 

***

Bir sonraki çekilişte görüşmek üzereeeeeeee :)
Ben ders çalışmaya gidiyorum, hoşçakalııın :((



29 Mayıs 2012 Salı

Maybelline - One By One Maskara

Uzun zamandır rimel arayışındaydım. Maybelline One By One'ı almaya karar vermişken yaşadığım şehirde hiç şaşırmayacağınız üzere kendisini aradım taradım ama ı-ıh mümkünatı yok bulamadım. Bulamayınca yine Maybelline markasına ait olan lift-up maskarayı satın aldım beğenirim umuduyla. Beğenmedim diyemem aslında. Ama yine de "on numero!" diyebileceğim bi rimel değildi kendisi. Bir de rimellerde genel olarak bulunan o hafif koku lift-up'ta had safhadaydı. O koku da netice itibariyle acayip sinirimi bozduktan sonra Gabrini'den gelen Rapsodi rimellerden medet umdum. Onlar da iç güveysinden hallice çıktı. Kısacası bir türlü aradığımı bu-la-ma-dım!


Kozmotrend alışverişimde ise elimdeki bütün rimeller kurusun varsın, alıcam seni, beni olacaksın uleeen diyerek one by one'ı sepete attım. İsmi de cismi kadar güzel olan bu rimelle birlikte rimel arayışım birkaç aylığına son buldu. Oh!


Rimelin benim için en mükemmel özelliği çabucak kuruması oldu. Rimel sonrası hapşırık krizi tutar beni zaman zaman. Kurumak bilmeyen rimellerden bu yüzden nefret ediyorum işte. Ayırması, belirginleştirmesi de cabası.


Tek bir sorunumuz var senle caaanım One By One! Keşke o minik plastik tırtıklarından uç kısımlarında da olsaymış. Ben öyle kirpiklerimi biiir biiiir dakikalarca rimelleyemiyorum. Bu yüzden en iç ve en dış kısımlar rimelsiz kalıyo. Ama aylar süren bi arayışın sonunda beni tatmin ettiğin için bu tek eksiğini da gözmezden geliyorum.



Fiyatı 13.50 olan bu rimel kesinlikle verilen her kuruşu hakediyor. Evdeki diğer rimelleri kurutmak pek içime sinmese de ben One By One varken diğerleriyle zaman harcayamayacağım, hiiiç kusura bakmasınlar. :P

27 Mayıs 2012 Pazar

Rapsodi Rimeller

Rapsodi'nin yeni çıkan maskaralarından 3 tanesiyle karşınızdayııız.


Rapsodi Turbo Boost Extreme Volume Mascara
Turuncu ambalajdaki maskara 10 kata kadar hacim vaadediyor. Fakat ben günlük kullanılabilecek, hafif bir maskaradan ötesini göremedim kendisinde. 

Rapsodi Turbo Boost Express Mascara
Mor ambalajdaki maskara da günlük kullanım için ideal. Kirpiklere kattığı görüntüyü beğendim. Yine aynı şekilde ağırlaştırmadan kirpikleri belirginleştiren günlük bir maskara kendisi. Fakat bir sorunu var ki bu benim için epey büyük bir sorun. Maskara biraz geç kuruyor ve yukarı doğru baktığım anda göz kapağıma bulaşıyor. Bir maskarada en çok sinir olduğum şeylerden biri de geç kuruma özelliğidir zaten. Ama dediğim gibi yapıştırmadan, ağırlaştırmadan kirpikleri belirginleştirdiği için hoşuma da gitmedi değil.

Rapsodi Turbo Boost 3D Blue Mascara
Mavi ambalajdaki maskaranın kendisi de mavi! Yaz geliyorken mavi bir maskaramın olması hoşuma gitti doğrusu. Kirpiklere verdiği rengi de beğendim. Pek fazla baskın bir mavi değil. Renkli maskara kullandığınız aman aman belli olmuyor ki bu bence iyi bir özellik. Kısacası sevdim.


Maskaraların fırçaları da fotoğrafta gördüğünüz gibi. Ben plastik fırçalı maskaraları aslında çok daha rahat kullanıyorum. Ama bunların fırça şekilleri de fena değil.


Ayrıca ambalajlarının rengarenk oluşunu da sevdim. Her zaman beyazın ve siyahın daha şık durduğuna inanıyorum ama bu 3'lünün rengi yanyana çok şeker duruyor.


Mor ambalajdaki maskarayı fotoğraflamaya çalıştım. Dediğim gibi verdiği görüntüyü sevdim. Ama keşke biraz daha çabuk kurusa da göz kapağıma bulaşmasa :(



Fiyatları 5'er tl olan bu maskaraların performansları fiyatlarına oranla hiç de fena değil. 

*Gabrini/Rapsodi'ye teşekkürler.

Golden Rose 86

Golden Rose'dan kazandığım 3 ojeyi paylaştığım şu postuma Mmerwe yeşil ojeyi merak ettiğine dair bir yorum bırakmıştı. Hayatta kullanmayacağım bu rengi Mmerve için sürdüm ve fotoğrafladım :P 

3 kat sürdükten sonra şişedeki görüntüyü yakaladım. Ama ojenin yapısı çok çok çok ince. 3 kat olduğu halde 2 kat inceliğinde duruyor yani. Kuruma hızında sorun yok. Tırnaklarınızı bu renkte görmeyi seviyorsanız -benim için çok saçma bir renk- 3 kat sürme koşuluyla bu ojeyi kullanabilirsiniz. Hoşçakalıın :*



26 Mayıs 2012 Cumartesi

Pastel - Kokulu Oje

Pastel'in Facebook sayfasında geçtiğimiz haftalarda bende oldukça merak uyandıran bir şeyler dönüyordu. Rengarenk dondurma resimleri ortalıkta dolanıp duruyordu. Yazlık, cıvıl cıvıl bir şeyler ortaya çıkacağı belliydi. Acaba bu şeyler neydi? :P

10 gün kadar önceydi sanırım. Mail adresime "hadi bize adresinizi verin size bir sürprizimiz var" şeklinde bir mail  düştü :) O zaman o Facebook'ta dönen dondurma fotoğrafları daha çok ilgimi çekmeye başladı işte :))

Geçen gün bu minik kutuyu getirdi kargo elemanı. Hemen heyecanla açtım :)


İçinden klasik Pastel oje şişelerinin minicik versiyonu çıktı :) 3 de parfüm tester'ı tabii. Kutuyu açmamla etrafa mis gibi kokular yayıldı :)


Ojenin kıvamına diyecek laf yok. Şimdiye kadar hiç oje bitirmiş biri olmadığım için boyutu da gayet iyi geldi bana. Sorun yok yani :) Ama fırçası çok ince. Pratiklik isteyenler biraz gıcık olabilir ojenin fırçasına. 


Daha sürerken ojeden mis gibi çikolatayla karışık kahve kokusu geliyor. Tabii kuruduktan sonra hissedilen koku daha hoş. En azından o keskin oje kokusunu hissetmiyorsunuz. 


Ben tırnaklarımı kahverengi görmeyi sevmiyorum malesef :( Hiç ısınamadım kahve tonlarındaki ojelere. Bunun da rengini pek sevdiğimi söyleyemeyeceğim bu yüzden. Ama diğer renkleri piyasaya sunulur sunulmaz -e tabii bir de benim yaşadığım şehire gelirse- mutlaka alacağım. 

Bu arada ellerinizden buram buram koku geleceğini düşünmeyin. Özellikle elinizi burnunuza götürmediğiniz takdirde koku filan almak zor. :) Zaten buram buram kokması pek hoş olmazdı :/ Böylesi tam kıvamında olmuş! İsabet! :)


Pastel'in yeni çıkan parfümlerinden ben en çok Rock Chic'i beğendim. Tam bir çiçek kokusu. Missss gibi! :)


Teşekkürler Pastel!

Kozmotrend Alışverişim

Merhaba,

Benim gibi ufak şehirlerde yaşayanlar bilirler. Watsons, Gratis, Rossman gibi mağazalar zaten bulunmaz böyle şehirlerde. Birkaç ufak kozmetik mağazası vardır mağaza demeye bin şahit isteyen :) Minik minik dükkancıklar işte. Aradığınız on parça şeyden en fazla üçünü bulabilirsiniz oralarda da, o da dediğim gibi "en fazla". Malesef ufak şehirlerin kaderi böyle. Belli markalar harici olanları bulmak neredeyse imkansız. 

İnternet alışverişi tam da bu noktada devreye giriyor işte :) Bulunamayanlar hooop sepete atılıyor. Birkaç gün içerisinde de çekmecelere özenle yerleştiriliyor. Tabii bu noktada önemli olan bir husus daha var. Güvenilir mi? Ürünler orijinal mi? Son kullanma tarihlerinde bir problem olabilir mi? Kredi kartımın güvenlik koduna kadar belirtiyorum acaba bir sorun olur mu? Gibi sorular sorular sorular... 



Birkaç blogda Kozmotrend alışveriş deneyimleri yazısı okudum, ben de bir deneyim yaşamak istedim sonuç olarak. Mail adresime gelen 50 tl lik hediye çeki de benim için süper bir fırsata dönüştü! :) 

Satın aldığım ürünlerin fiyatlarını pek bilmiyorum ama sanırım sitedeki fiyatlarla aşağı yukarı aynı. Ama kampanya dahilindeki ürünlerden satın almak isterseniz epey kara geçeceğiniz şeyler de yok değil.



Alışverişimin tutarı 55 tl civarı bir şeydi. 50 tl lik hediye çekimi kullanıp geriye kalan 5 lirayı da kapıda ödeme seçeneğini işaretleyerek siparişimi tamamladım. Siparişim ertesi gün kargoya verildi. Bir sonraki gün de kapımdaydı. Kargo elemanı geldiğinde 5 lirayı hazırlamış bekliyordum. Fakat Kozmotrend o 5 lirayı da bana ödetmeyerek cömertliğini bir kez daha gözümde tescilleyen bir isim oldu! :)

Paketlemenin ne kadar özenli olduğunu malesef fotoğraflayamadım. Evden çıkmak üzereydim ve hemen ürünlere göz atmak istedim. Bu yüzden haşince her şeyi kurcalayıp dağıttım. :)) Şunu belirteyim ki paketleme son derece güvenilir ve özenliydi. Ürünler tek tek paketlenmişti. Ürünlerin paketini çıkarmadığımız takdirde ürün değişimi yapabiliyormuşuz ayrıca, bunu da öğrenmiş oldum.



Kısacası benim için oldukça hızlı ve güvenli bir alışveriş oldu. Arayıp da bulamadığım Maybelline One By One maskaram bittiğinde muhtemelen yine soluğu Kozmotrend.com'da alacağım :) (Buradan da one by one'ı ne kadar beğendiğimi anlamış olabilirsiniz:P ) 


 Kozmotrend'i Tercih Etmeniz İçin 7 Neden


  • Dünyaca ünlü markalar ve bol çeşit
  • Siparişlerin %99'unda aynı gün kargo
  • Kredi kartıyla, banka havalesiyle, kapıda ya da PayPal ile ödeme
  • 7/24 müşteri hizmetleri
  • Orijinal ürün ve geri iade garantisi
  • Alışveriş yaptıkça ve arkadaşlarını getirdikçe indirim kazanma imkanı
  • Güncel ve çok avantajlı fırsatlar


***

Ce-eee! :)

Selam.
Mezun oluyormuş gibi yaptığım bir mezuniyet töreninden merhaba :P 

Okulumu geçen 4 senede hiçbir zaman sevemesem de yine de o keplerin havada olduğu anlarda içim burulmadı değil.
Ne de olsa bu son kez bir yerlerden mezun oluşum. 
Son kez giyinişim böyle.

Ama hiçbir şey bu kep-cübbe ikilisinin renklerinin çok saçma olduğu gerçeğini değiştirmiyor malesef :D

Ve
Nihayet Bİ Tİ YOR...



23 Mayıs 2012 Çarşamba

Neutrogena® Deep Clean®


Temiz, Pürüzsüz  Bir Cilt İçin 

Neutrogena® Deep Clean®

Cildinizde Ne Gizleniyor?

 
Kir Yağ ve Makyaj!

Neutrogena® Deep Clean® serisicildinizi  kir, yağ ve makyajdan  arındırır, tıkanmış gözenekleri derinlemesine temizler.


Her gün düzenli olarak cildin temizlenmesi, kir, yağ ve makyaj kalıntılarından arınması büyük önem taşır. Gün sonunda derinlemesine temizlenmeyen ciltte kir, yağ,ölü hücreler ve makyaj kalıntıları birikir, gözenekler tıkanır. Sonuçta ciltte siyah nokta ve sivilce gibi cilt problemleri görünmeye başlar. Cilt donuklaşır, canlılığını ve ışıltısını kaybeder.
Cildinizin ışıltısını geri kazandırmak, sağlıklı ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmak için gün sonunda cildin derinlemesine temizlenmesine ve arındırılmasına özen göstermek gerekir.
Gündelik cilt temizliğinin ardından tonikle cildinizi kalıntılardan arındırmak cilt bakımının en önemli aşamalarından biridir. Düzenli olarak tonikle arınan cilt derinlemesine temizlenir, siyah nokta , akne, sivilce ve cilt pürüzlerinin oluşumu önemli ölçüde engellenir.
Cildi en etkili nemlendirme metodu, derinlemesine temizledikten sonra nemlendirici uygulamaktır. Böylece cildi hem dıştan nemlendirmiş, hem de cildin yapısında bulunan nemi hapsetmiş olursunuz .
Derinlemesine temizlenmiş cilt nemlendiriciyi daha iyi emer.

Neutrogena® Deep Clean® Arındırıcı TonikNeutrogena® Deep Clean® Yüz Temizleme Jeli ve Neutrogena® Deep Clean® Yumuşak Formüllü Peeling Jel ile cildinizi her gün düzenli olarak temizleyebilirsiniz.

Neutrogena® Deep Clean® Yüz Bakımı Jel Temizleyici ile cildinizi temizleyin

Gözeneklere derinlemesine nüfus ederek cildi kir , yağ ve makyaj kalıntılarından arındırır ve mükemmel şekilde temizlercildi kurutan , sertleştiren ve donuklaştıran ölü hücreleri ciltten uzaklaştırır. Derinlemesine temizlenmiş cilt , sağlıklı , ferah , yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazanır.
Tavsiye edilen tüketici fiyatı 16,90TL

Neutrogena® Deep Clean® Arındırıcı Tonik ferahlatıcı yağsız bir formüldür Cildi derinlemesine temizlemek ve yağlanmayı kontrol etmek için iki şekilde etki ederSalisilik asit gözenekleri derinlemesine nüfuz ederek kir, yağ, makyaj kalıntısını ve gözenekleri tıkayan ölü cilt hücrelerini temizler.

Ciltteki parlamayı azaltmak için cilt yüzeyindeki fazla yağı etkili bir şekilde kontrol eder.
Sonuç olarak cilt sıkılaşır, daha temiz ve sağlıklı bir görünüme kavuşur. Cildinize anında yumuşaklık , serinlik ve ferahlık hissi kazandırır.
Tavsiye edilen tüketici fiyatı 16,90TL
Neutrogena® Deep Clean® Yumuşak Formüllü Peeling Jeli
Peeling özellikli günlük temizleme jelidir .Derinlemesine temizleme etkisiyle cildiniz daha temiz daha sağlıklı bir görünüme kavuşur, temizliği cildinizin her noktasında hissetmenize yardımcı olur.
İçerdiği mikro tanecikler ile cilt yüzeyini ölü hücrelerden arındırır, gözenekleri derinlemesine temizler.
Cildi kir , yağ ve makyaj kalıntısından arındırır.
Tavsiye edilen tüketici fiyatı 16,90TL





17 Mayıs 2012 Perşembe

Mim

Özi'nin mimini bi kaç gün beklettikten sonra işte şimdi yapmalıyım dedim. Sıvadım kolları başlıyorum cevaplamaya. Hadi bakalım :)

***

1.Ne olmak isterdin?

Ne olmak isterdim bilmiyorum açıkçası. Küçüklükten kalan anket defterlerimi kurcaladığımda bir keresinde öğretmen, bir keresinde doktor, bir keresinde avukat, bir keresinde polis olmak istediğimi yazmışım. Bu arada evet, kendi anket defterimi onlarca kez doldurmuşum kendim ara ara :D Hem kendi kendine anı olsun diye anket defteri dolduracak kadar şizofrenik, hemde bi' onu bi' bunu isteyecek kadar dengesiz çocuğun tekiymişim anlaşılan :P 



2.Asla yapamam benden olmaz dediğin meslekler?

5 sene öncesine kadar asla öğretmen olamam diyordum. "Iyykkk öyyykkk pöyyykkk" ediyordum öğretmenlik mesleği için ufacık ergen beynimle, apaçi stilimle. Normal şartlar altında yaşıyor olsaydık önümüzdeki Eylül'de ben bir öğretmen olacaktım. Seneye inşallah :( 



3.Çocuk mu?Kariyer mi?

İkisi bir arada olmaz mı? :/ :P Malesef her şeyim daha yüksek olmalı, daha iyi olmalıyım hırslarına hiçbir zaman sahip olamadım. Şimdilik kariyere dair tek planım 657'ye tabi olmak. 



4.Eşinin hangi mesleği yapmasını isterdin?

"Jilet gibi" giyinsin de ne iş yaparsa yapsın :P Ama üniformalı olmasın! Baba faktöründen dolayı mavi gömlekten nefret eder oldum :D Ütülemekten ardı arkası kesilmeyen mavi gömleklerr... Sanki dönüp dönüp aynı gömleği ütülermiş gibi hissettiniz mi siz hiç hı??? :(( :P



İsteyen cevaplasın mimi.
Mucks!

14 Mayıs 2012 Pazartesi

Golden Rose Yaz Koleksiyonu

Selam.

Birkaç hafta önce Facebook'ta Golden Rose'un yarışmasını gördüm. Kazananların oy/beğeni sayısına göre belirlendiği yarışmalardan nefret ediyorum. Bu öylesi bir yarışma değildi. Jüri vardı. O yüzden katılmak geldi içimden. Yoksa katılmazdım :P Ödül de beni çok cezbetti. 3 oje ya dile kolay :P 



Benim fotoğrafım iseeee...


Ta taam! Buydu işte.

Her neyse... Golden Rose'un ödülü de bu 3 oje oldu sonuç itibariyle. Pembe olanı sürdüm bile 2 kere. Ama diğerleri için yapacak bir şeyim yok, kullanacağımı sanmıyorum, üzgünüm :P


Golden Rose'a tekrar teşekkürler!

L'oréal Paris Ruj Caresse / 07 Cheeky Magenta

Hava kadar hafif sloganıyla satışa sunulan L'oréal Paris Ruj Caresse 'nin 7 numaralı Cheeky Magenta isimli rujuyla karşınızdayım bugün :P

Ürün elime ulaştığında yanımda arkadaşım vardı. Hemen açtık kutuyu. Ruju sürmeden ben paketin içinden çıkanları okumaya koyuldum. Tam "Genç kızlar artık annelerinin rujunu kullanmak istemiyorlar. Onların istediği ne bir parlatıcı ne de yoğun ve ağır bir ruj hissi. Aslında onların aradığı..." diye okuyorken arkadaşım "Evet işte bu işte bu" naralarını atmaya başladı :P 22 yaşındaki "genç kızlar" olarak L'oréal'in tespitini çok yerinde bulduk :P


Rengi ilk görüşte herkesi olduğu gibi beni de ürküttü biraz. Fuşya, kırmızıdan bile daha cesur bir renk bana göre dudak için. Ama tek bir kat sürüp bırakınca ortaya çok çok doğal bir pembelik çıkıyor. Ha hart hurt katman katman sürerseniz tabii ki bir adet cennet mahallesi sakinine dönebilirsiniz. Aman dikkat!


Kırış buruş avucumda rujun rengini, hafifliğini görebilirseniz görün. El falı olayına girişse biri sanırım saatlerce işin içinden çıkamaz. Ha ne diyoduk, ruj? Güzel güzel :)


Seride çok güzel renkler var aslında aklımda kalan. Ama önerilen tüketici fiyatından mütevellit o renkler sadece aklımda kalmalı, kalmak zorunda. Sadece 29.99 tl bu arada.


Ambalaja 5 yıldız veriyorum bu arada. Buram buram kalite kokmuyor mu allah aşkınaa?? Çantama atmaya kıyamıyorum çünkü şeffaf kısımları çizilmeye çok müsait :( 


Bu arada rujları çok seven ama kullanma alışkanlığı pek olmayan biriyim. Unutuyorum resmen ruj sürmeyi. Tazeleme olayı zaten kesinlikle yok bende. Dudaklarımın durumu da zaten öyle pek iç açıcı değil. Çatlak dudakların arasında ruj görünce sinirlerim zıp zıp zıplıyor benim. "Sürmeyin daha iyi" diyesim geliyor ama çenemi bazen tutmak zorundayım di mi? :P Ya da illa ben ruj süreceğim, rujum olmadan asla diyorsanız gidin mis gibi nemlendiren L'oréal Paris Ruj Caresse'den alın bir tane. Alın ve onu sürün, bu kızın sinirini bozmayın! :P Yani L'oréal Paris Ruj Caresse nemlendiriciliği gayet tavan yapan bir rujdur efenim. 


Burda da boool boool sürülmüş halini göstermeye çalıştım. Cıksss... Olmadı böyle. Tek kattaki o doğal görüntüyü bozmaya gerek yok. 
Pembe rujları kendime hiç yakıştıramasam da bu ruju her gün unutmadan kullanıyorum. Pay attention! Bu ruj pembe olmasına rağmen hala hevesimin geçmediği, her gün unutmadan kullandığım biricik, bitanecik ruj! :) 


* Teşekkürler L'oréal.

9 Mayıs 2012 Çarşamba

Trendyol Alışverişim

Selamm...

Trendyol'dan aldığım eteği uzun ince kıvırcık hadi fotoğrafla hadi fotoğrafla deyince dayanamadım. Hemen modelliğini yaptım :P Trendyol'dan daha önce bi çok kez alışveriş yaptım. Hiçbir şekilde sorun yaşamadım şimdiye kadar. 


Porsuk saçlarım, yamuk duruşum için özür dilerim.

Narçiçeğini mi alsam yeşili mi alsam diye epey tereddütte kalmıştım aslında. Sanırım hala aklım narçiçeği olanda :(( 


Bu arada model eteği benden daha yukarı çekmiş, eteğin kısa durma sebebi odur. Yoksa benim boyum kısa değil yani :P:P:P

♥ Yaz gelsin, hemen giyeyim istiyorum. 

Botanikshop Sponsorluğunda Hediye Çekilişim (SONA ERDİ)

Biraz önce mail adresimde sürpriz bir maille karşılaştım. Gönderici ismi botanikshop olan bu mail beni oldukça sevindirdi :) Mailin içeriğinde ne mi vardı? :))



1) Leaf Action Ozon Yağı - 60ml - EKONOMİK BOY (45 tl)
Ozonlu yağ serimizin; asitlik seviyesi 0.5 seviyesinde özel üretilmiş organik saf zeytinyağının; 8 oz yağa 60gr/ 78 saat ozon gazı yüklenerek , 180 dk süre ile soğuk şok işleminden geçtikten sonra elde edilen özel formudur.


Ürünle ilgili detaylı bilgileri şu adresten inceleyebilirsiniz.

2) LEAFACTION Gümüş İyonlu Cilt Tazeleyici Su 50 ml (43 tl)

KULLANIMI :

Cildinizin tazelenmesi için ihtiyaç duyduğunuz zamanlar günde bir kaç kez sürünüz. 


Ürünle ilgili daha detaylı bilgi için tıktık :)



Toplam değeri 94 tl olan ve bu güzel ürünlerden oluşan pakete sahip olmak için tek şartım beni takip etmeniz, herkesin facebook'u, twitter'ı, blogu olmayabilir. Ama ben şansımı arttırmak isterim diyorsanıızz;

1) Botanikshop facebook sayfasını beğenin (+3 hak) (Facebook'unuz varsa mutlaka beğenmelisiniz, firmanın şartı.)
2) Çekilişi blogunuzda paylaşın (zorunlu değil, +2 hak)
3) Çekilişi facebookta paylaşın (zorunlu değil +1 hak)
4) Çekilişi twitter'da paylaşın (zorunlu değil +1 hak)

Çekilişi Haziran'ın ilk günlerinde sonlandıracağım. 

***
Hertürlü doğal ürünü bulabileceğiniz botanikshop.com da  ozon yağı dan karınca yumurtası yağı na, epimedyumlu macun ndan argan yağına, bitkisel takviyelerden x tra gel e, form çaylarından yulaf kepeği ne, şifalı bitkilerden kırmızı ginseng  çeşitlerine kadar bütün bitkisel doğal ürünleri uygun fiyatlarla rahatlıkla temin edebilirsiniz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...